Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
noreason (16-02-2014)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добре де, ако отвориш една сделка и си сложиш стопа, не е ли по добре отколото да търгуваш с опция. До колкото разбрах в опцията има тайм лимит а иначе така нямаш.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
според теб кое е по-добре ?
1 - ти сам да си слагаш стопа/лимита
2 - някой друг да те ограничава във времето
ай да та видя ....
Ееее, ето ви темата за опциите - хайде натам, ако имате много мерак да ги обсъждате - поне ще сте сигурни, че постовете ви ще бъдат зачетени.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
аз мисля друга опция да си пусна : - лека нощ
успех тази седмица на всички![]()
Добре е, но ако тръгне в твоята посока, а не срещу теб. Защото ако си без стоп или с далечен, загубата ти ще е голяма. Ако си пък с близък, ще ти отнесе стопа и после може да тръгне в твоята посока и да подмине таргета ти. А моята идея за опциите е да се пробвам да си търгувам по-дългосрочните анализи на Н4 и Д1, без да се налага да поставям много далечни стопове. А дали ще се получат нещата, тепърва ще разбера![]()
Eli2356 (17-02-2014)
Малиии, не ме е срам - сега си спомних - не само съм "чела" за опциите, ми съм ги и учила в университета - едно от първите неща, което учихме за финансовите пазари, наред с облигации, фючърси и пр.Ми то така е като нещо учено не се използва в практиката
Посочих ви темата за опциите все пак...
само да не чуят и бивните ми, че тогава вече става лошо ...![]()
Последна редакция от Eli2356 : 17-02-2014 на 00:16
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Нема какво да ме гледаш.![]()
![]()
несъм такъв убавец кът тебе. Но щи отговоря на въпроса. Понеже не съм запознат с материята с опциите, предпочитам сам да си. Налагам лимита и стопа.
----------
Аз като пускам на дневна стопове не слагам. Все пак там времевият диапазон е доста голям.Добре е, но ако тръгне в твоята посока, а не срещу теб. Защото ако си без стоп или с далечен, загубата ти ще е голяма. Ако си пък с близък, ще ти отнесе стопа и после може да тръгне в твоята посока и да подмине таргета ти. А моята идея за опциите е да се пробвам да си търгувам по-дългосрочните анализи на Н4 и Д1, без да се налага да поставям много далечни стопове. А дали ще се получат нещата, тепърва ще разбера
Последна редакция от Kaisyn83 : 17-02-2014 на 00:35
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
MAMYTA (17-02-2014)