Съранна работа. Ама нещо не ми се тазбра май въпроса.
Съранна работа. Ама нещо не ми се тазбра май въпроса.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Хакери откраднаха биткойни за 2,7 млн. долара, цената се срина с нови 20%...Само от началото на годината дигиталната валута изтри цели 53% от стойността си
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
GGBG (16-02-2014)
Лелее, Георги, вие тук вчера голяма дискусия сте водили. Направо не очаквах.
Благодаря за отговора, но се опасявам че не питах точно за това.
1:1000 - предполагам, че говориш за ливъриджа, т.е. кредитното рамо.
Аз питах за марджина. Искам да кажа, за влизане в сделка с обем напр. 0.01, колко пари блокира от сметката ми брокерът? $1, $4 , $6 или т.н.?
Честно да ти кажа не обърнах внимание колко ми блокира, ама като гледам не е много. Пробвай с 0.01 да видиш пусни една къса. ще пада още.тъкмо ще видиш
В момента не работи търговията ,
как може да се провери времето , в което може да се търгува ?
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
И мен ме интересува това. Защо биткойна се търгува през почивните дни а другите не. и да също искам да видя времето.
Не мога да ти кажа. Не съм се заглеждал. При 0.01 работиш на центове. Долар движение ти гълта или дава цент. Може да си сметнеш и спреда колко капитал ти блокира, в зависимост от лота.Аз питах за марджина. Искам да кажа, за влизане в сделка с обем напр. 0.01, колко пари блокира от сметката ми брокерът? $1, $4 , $6 или т.н.?
Ами ще взема да опитам. Макар че е трябвало да го направя като е било на високото. Сега не е ли много късно, не знам. Но ще опитам, непременно.
Печели ли се поне от това? С този спред?
еми да. аз отворих една с 0.01 сега пуснах с 0.10 да видя как е. отгоре съм с 3 долараще видим до къде. няма да свалят според мен още много.