да не са се забавили от инстата? да ги заявят? има го и този момент. пък и нали знаете как в банките си има определени часове в които минават преводите. може и тук да е така.
да не са се забавили от инстата? да ги заявят? има го и този момент. пък и нали знаете как в банките си има определени часове в които минават преводите. може и тук да е така.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
значи ако ювето не си ги получи през скрила до понеделник края на деня, са извън всякакви срокове пак даже един ден просрочие .......![]()
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
какви банки
говорим за проблема с мастъркартата на инстата
но и преводите към другите разплащателни системи също става бавно
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
изнаете ли дали има телефони за контакт с тея от българския съпорт в инстата. имам да им задам няколко въпросчета. че като ми звънят все от някакъв телефон с +00000000000 номер. иди разбери кой е тоя номер. През интернет сигурно де ама....
Можеш ли да имаш повече от една сметка -бонусна с която да търгуваш?
Това, че ако си занулиш сметката можеш да си прикачиш нова ми е ясно и за нещастие ми се е налагало да ползвам![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
може и по собствено желание да си отвориш две бонусни сметки без да си опоскал първата
ама ставаш подозрителен че си тук сал за единия бонус и искаш да източваш инстата![]()
Айде оправете го този проблем веееимам едни доларчета които трябва да се изтеглят през картата
![]()
защо да откриваш нова сметка? ако ти занули сегашната сметка, къв е проблема да си продължиш да си превеждаш бонуса в нея? аз до колкото знам след като занулиш сметката, то автоматично ти се нулира всичко, от такава гледан точка, че си занулил примерно 400 и след това пристигат 200 от бонуси и с тези 200 вдигнеш до 300 можеш да теглиш 100. или съм разбрал грешно?
вчера един колега им звъня ,виж назад постовете ...казали че има технически проблем и щели да го оправят скоро .....
ама и през скрила ли е технически.... малко странно ........
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
чисто технически мож да са свършили парите дет да се раздават за моментадемек да сме изпълнили квотата
и да требе да се чака следващия отчетен период
като за лекарските направления тука нещо подобно
![]()