Може и така да направя, първо искам да видя кога ще ми преведат парите от четвъртък, този скрил не ми вдъхва доверие ? Има ли някой който да е теглил от миналата седмица насам ?
Може и така да направя, първо искам да видя кога ще ми преведат парите от четвъртък, този скрил не ми вдъхва доверие ? Има ли някой който да е теглил от миналата седмица насам ?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Пък на мен ми върнаха теглене без причина просто са го отменили и са ми върнали парите в акаунта питах за какво иде реч и сега чакам отговор ако някой може да ме светне преди това ще съм благодарен![]()
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
ем нареждай го пак... пак същата сумако толкоз има да го мислиш
![]()
между другото май някаква промяна у правилата на пайонера имаама не съм много сигурен точно за ко става въпрос щот още не съм го прочел
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Еми правилата трябва да се спазват, затова при инстата най-добре да не се търгува по време на новини, а позициите да се затварят 10 мин преди новините най-добре.Чак големи обеми не са, просто имам 2 новини и заради това са ми кенсалирали ... иначе нямам отворени позиции с бонусарката
coldys, през коя система си го наредил тегленето ..........................![]()
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
От сметка в сметка в инстата може да прехвърляш пари безпроблемно, на мига. Отваряш си още един акаунт. Няма проблеми да имаш колкото си искаш. И като решиш да теглиш, от единия, който е активен, прехвърляш в другия. И вече от другия пускаш нареждането за теглене. А с първия продължаваш да си рабониш.
Spekulanta (18-02-2014)
Искам да отбележа че са ми отменили тегленето и този път. Има ли някой който да е теглил в близките десет дена ?