Не го търгувам,
спреда му е доста голям ...
Не го търгувам,
спреда му е доста голям ...
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Наистина си е голям. Не знам защо са сложили такъв спред. Направо си е убииствен. Сигурно да отсеят такива като нас.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Според мен изобщо не търгуват с биткойн бъкетите. Компенсират от другите валути. А това че го има като инструмент, колкото да зарибяват такива като нас. Имам няколко чукнати стопа.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Къде тук ли? Опитвал си да търгуваш ли? Аз само гледам и не пускам, до сега.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Незнам. Георги доколкото рабрах е търгувал, да каже, че и на мен ми стана интересно.
ем то при бъкетите всичкото е цфд майа битпазар у форехсЪброкер аз само за плюс500 знам - а то от всичкото бъкет най-бъкет
всъщност туй преди месец два беше, сега може и други да има вече
![]()
В инстата предполагам е 1:1000. Щом ми позволи да влязя с 5 лота. Но гризнах дръвцето. То само в спреса ти ангажира 75 долара. И е волатирно.40-50 долара движение в коя да е посока ки ги прави безпроблемво.
Никак не е здравословно.
Не знам дали сте писали по назад, но на Инстата и в момента могат да се търгуват койни. Другото е затворено естествено.![]()
а значи може да се влиза и с центове на долар движение тогава ........................
0.01 лот ..........![]()
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...