Няма проблем да спориш, дори и със силни думи, за да се правиш на убедителен.
Не ми пречиш.
Но и не мисля да ти отговарям на поредните простотии.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Щом наричаш всеки пример за това, че не е изчистена стратегията тъпотия, добре. Просто забелязвам, че се разхождаш из графиките и търсиш само работещи примери. Останалите пренебрегваш или започваш да шикалкавиш.
П.П. Така не само себе си заблуждаваш, а и доста други.
----------
Казах ли, че ще се правиш на онеправдана.![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не им обръщай внимание, Bibco.
Отмини ги с мълчание, това ги прави безсилни.
Особено пък тенденциозни простотии, изсмукани от пръстите, като горното "умотворение".
Пък и не могат да си говорят сами, те имат нужда от публика.
Такива хора се хранят, ръфайки оня, който ги забелязва.
Винаги я е имало тази порода, а в изпълнената с разделение и омраза днешна България
тя има толкова благодатна почва за развитие. Забравил си това, защото не си тук.
Погледни нещата откъм добрата страна - онези, които са опитали и са спечелили.
Те и другите опитват де, ама злобата никога няма да им позволи да го признаят.
Виж тук нещо чудесно, което се е случило снощи в София
Последна редакция от ivaceda : 15-02-2014 на 05:04
Bibco (15-02-2014)
Колеги, след разикването на тази тема и знанието, което получих, успях дахвана няколко движения в зародиш така да се каже и съм благодарен на такива хоракато Ива, която сподели нещо.
Който иска да не влиза в темата и така няма да се спори. Не нападайте Ива, за това че си е направиша труда да помогне с нещо. Ива продължавай в същият дух. Мен лично ми помогна.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
ivaceda (15-02-2014), Spekulanta (15-02-2014)
Бибко, ти направи ли си труда да отвориш предната страница? Просто и казах, че това, което е дала за пример на работещ сигнал, не е по нейната стратегия. Съответно веднага получих отношение- "простотии', "умотворения". Тя винаги така прави, когато някой и противоречи, и не и храни егото.
----------
Първо не отговаря на това условие. Смяна на движение имаме, когато преди това има тренд, а графиката, която е постнала има рейндж. Пост №1.Какво представлява стратегията:
На графиката ви се появяват два чука
или по-точно казано : "чук" и "обесен човек"
или обратно: "обесен човек" и "чук"
в зависимост от това, дали става дума за смяна на движението
от бичо в мечо или от мечо в бичо:
Е и аз ако трябва да бъда честен и аз понаучих нещичко от на Ивето стратегиятаКолеги, след разикването на тази тема и знанието, което получих, успях дахвана няколко движения в зародиш така да се каже и съм благодарен на такива хоракато Ива, която сподели нещо.
Който иска да не влиза в темата и така няма да се спори. Не нападайте Ива, за това че си е направиша труда да помогне с нещо. Ива продължавай в същият дух. Мен лично ми помогна.
Все пак човек цял живот се учи ...............
Но за голямо съжаление цял живот не може да прави Любов![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
От изключителна важност е мястото, на което се формират свещите,
за да се нарече това сигнал за търгуване по тази стратегия.
Най-надеждните сигнали, с наистина 100% успеваемост се формират
под горния канал на Болинджър и над долния канал на Болинджър.
Второ не отговаря и на това условие. Сигналът е ненадежден, защото се образува при среден болинджър, а не при долен или горен.
Пост № 13.
Незнам, но на мене за дневната в златото си беше сигнал. Ако се появят в низходящ или възходящ тренд, още по добере. Иначе може да има изключения които са по рискови. Аз така разбирам нещата.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,