Доста слаб долара днес, само спрямо австралиеца се представи на ниво ... очаквам след новините да продължи спада.
Доста слаб долара днес, само спрямо австралиеца се представи на ниво ... очаквам след новините да продължи спада.
Да не ти дреме от рейнджа.
Като няма тренд, от чук(че) на чук(че) - пари се изкарват.
Но тази двойка дълго в рейндж не може да седи.
Пак ще тръгне.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
време и беше да се закопае ,с тия данни до утре ще е на 100
----------
единственото спасение ще е неуспешен пробив под 100.50 ,има един образуван чук на седмична чиято сянка е на средния болинджър и по-този начин потвърждава тренда за нагоре
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И втората зона на подкрепа достигната за деня , като цяло движението бе хубаво![]()
Айде 56 трътки в хладилника и обърнахме палачинката за дълги от 101,87. Друсай, долареее, друсайййй![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Мисля че ще си продължи още надолу колега
Мисля че ще се върне пак от същите нива от където имаше подкрепа
За да има двойно дъно и тогава нагоре с пълна пара
http://www.mql5.com/en/charts/145151...staforex-group
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Май отново ще тестваме 101, очаквах да катерим нагоре, но явно ще има да чакам доста. Днес твърдо ще е мечи ден.
Мисля че ще си продължи още надолу колега
http://www.mql5.com/en/charts/145151...staforex-group
Много интересно мнение.
На мен от сутринта ми се върти в мислите точно такъв развой на нещата.
На дневна на дънцето има хубава подкрепа и май ще види зор да я пробие.
И аз, като разглеждах графиката, точно за това си мислех.
Няма грижи. Аз съм си търпелив и ще си чакам колкото е необходимо, пък каквото излезеМисля че ще си продължи още надолу колега
http://www.mql5.com/en/charts/145151...staforex-group![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
има опция на 101.50 за 300 милиона долара та каче до 17 часа ще кръжи около тия нива после може и да даде посока