[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
daniwin (13-02-2014)
Това да ти е проблема колега ........................Ихаааа и ИваЦедката да вземе да черпи по една бира.
Важното е купон да става ... Аз ивето няма да е оставя да почива
Само танци до зори
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
ще има да чакаш, много си нагъл да си искаш спечеления бас......![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Как да е нагъл, то си е редно, губиш бас плащаш,който е спечелил си търси.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Айде до 16ч да стигне 101,50 и да го законтрям наново. Малиии блажно, блажно не се стъпва![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
За да е по-интересно да дава 10$ бонус на всеки изпит шот.Дано инстата да организира едно парти да се съберем всички колеги да се запознаем
За това ще съм много щастлив ако стане ................
Аз тук взех от къси днеска 10-12 пипа, ся вече го гледам да видим може да има и друг сигнал.
То имаше тук тема за среща на трейдърите .................................................. .................................................. ............