Ето една мъжка приказка.А сега и ако пуснеш една картинка като оная, която беше пуснал при последното твое такова изказване тук и която си изтри после за жалост, грешка няма да имаш.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Абе мног много не ме бива с пускането на картинките и ама вече съм с една къса от 1291 и една изчакваща на 1293 ти доколкото прочетох вече си на къса а докъде ли ще изсипе златю а Ти пък и ти първо изтрий я после за жалост я изтри
угодия нямаш![]()
Последна редакция от rolld : 11-02-2014 на 23:46
Това нещо на "изтрий" да ти прилича? Ако ще си правим напук така още от началото на ползотворната ни комуникация и ще се обвиняваме в липса на угодия....Ми тук имаше една друга симпатична картинка, която много мистериозно изчезна снощи след като я погледнахи определено не беше от фейса
Бърникането в другата история няма да коментирам сега, най-малкото не знам как и защо..
но ти като гледам си достатъчно умен и паметлив - може би сам да се сетиш какво, защо и как... Няма проблем. И аз предварително се извинявам, ако нещо не съм казала както трябва.
.........
![]()
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
критики тук не се правят, че опасно е за здравето , един вече го разбра ...
хайде лека от мен![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Eli2356 (12-02-2014)
На какво основание пускате късите? Или просто пробвате? Защото аз мисля, че още има да си катери. Сигналът на дневна със срещуположните чукове под горен ББ.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Нещо като графика за онагледяване на твърдението ти може ли да пуснеш, че не съм много наясно на кое ниво ги мислиш тия чукове, а и други тук не са наясно предполагам.
Аз мога да правя щото съм позволил да бъда хокан и бит дори само да има защо особено като знам ,че е за добро и го казвам на всеуслушание
– "" ПОЗВОЛЯВАМ "" на ЕЛИ2356 да ме обижда,боде,бие,хока и псува (не на майка)защото,считам че понякога всеки човек има нужда да получи просветление
На пук с теб няма да си правя всичко,което правя е с цел доизясняване на нещо или просто лека шега държа да го знаеш![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ами... съгласна съм - тъкмо камшика ми стои неизползван вече няколко дни... ще го привеждам значи пак в действие.Аз мога да правя щото съм позволил да бъда хокан и бит дори само да има защо особено като знам ,че е за добро и го казвам на всеуслушание
– "" ПОЗВОЛЯВАМ "" на ЕЛИ2356 да ме обижда,боде,бие,хока и псува (не на майка)защото,считам че понякога всеки човек има нужда да получи просветление
На пук с теб няма да си правя всичко,което правя е с цел доизясняване на нещо или просто лека шега държа да го знаеш![]()
Бъди убеден, че ще е за добро - всичките ми боеве досега са били само и единствено за добро.
Последна редакция от Eli2356 : 12-02-2014 на 01:25
Предстои ли нова треска за злато? Движението в цената на благородния метал може да се обясни с възстановяването на глобалната икономика, поскъпващите акции и ниската инфлация...