The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Eli2356, До къде да очакваме да падне златото?
Дай някаква прогноза моля те.
Въобще не разбирам накъде е пазара![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ми аз засега дотам го чакам, не виждам какво може да го спре дотам. Края на месеца е - май приключват дълги позиции - затова беше досегашния спад предполагам, а си беше и очаквана корекция. Не знам какво ще стане след 1 час в 21 при "новината" от FOMC - би трябвало екшъна да продължи нанякъде.Скромничък си колега. Но имайки предвид, че си го писал в 10:30 е разбираемо. На мен лимите на 7-те къси днес ми е на 1302. Слава богу на + са вече, дано не им удари нулевите стопове.
Пп: с последния развой едва ли...лошото е, че до лимита май ще трябва да се почакат още няколко часа
Всяко покачване според мен е добра възможност за скъсяване, поне до 1300. Лимита ми за по сигурно е 2$ по-нагоре, пък да видим... да не вземат с Фомка да ни изстрелят нагоре.макар че вероятността е много малка.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
pablo (31-07-2013)
Целият канал с цялото интервю:
http://www.youtube.com/watch?v=X5UaT...9T3Y_VOmISjmLx
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
Eli2356 (13-08-2014)
Ели Поздравления Моме удари кьоравото
направо разнищи това ЗЛАТО ето ти и един поздрав
че и заслужаваш
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Eli2356 (31-07-2013)
Aз от скука даже поскалпирах малко с къси в мини рейнджаДолу ме подлъгаха, че ще пробиват дъното одеве, та не си затворих 2 къси, но мисля, че и това ще стане след малко на + надявам се.
Малко са рискови тия къси сега преди фомка, сложих им близки стопове за всеки случай.
----------
Обичам екшъните..... резултатите след малко
Ето защо не бива да се слагат стоповеВ последния момент реших да махна моите...
![]()
Spekulanta (31-07-2013)
Eli2356,
поздрави за късите днес !!!
дарлинг - на нито една от графиките ти не видях стопове - ай да не ни залъгваш повече така а ???
аз не съм шортил - щото не търгувам срещу тренда...
ама вече съм с дълги от 1308![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
1300 не можа да го пробие и пак си го накупиха![]()