ша слагаш вазелина и ша си траеш ..............
.................................................. ..........................................
ша слагаш вазелина и ша си траеш ..............
.................................................. ..........................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
20 доларчета за мен си е перфектно. Избивам та даже съм и на печалбица. Да видим само дали ще стигне нивото. До края на седмицата ме устройва.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Утре е много вероятно да го видиш ако не и петък на китайските данни може , но може и да е надолу![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ако не е уре - ша е в други ден.
ама ако не е другата седмица - няма да е другия месец![]()
![]()
![]()
Ако пробие с няколко $ какво правиш - пак пускаш? И после се оказва че си купил връхНе се шегувай с такива силни нива - най-вероятно ще се окаже силна съпротива - направо си пускай късо според мен, дори и да не изкара много. Така бих направила аз, ти си преценяваш в края на краищата.
----------
Тук някой хора/животни намекват за "най-големи страхливци, боеве, сексуален тормоз, вазелини" ... за дамите става интересноСамо не разбрах кога почва представлението?
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Ще видим, в момента връщам загубата. Мисля да потъргувам бна по малки таймфреймове, за да избия.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Правиш грешка. Наистина е кофти да загубиш повече. Но е по-добре да се отърсиш емоционално от загубата и да подкараш наново. На път сме да обърнем на седмична, и ако има пробив ще е доста силен. Не, че аз не държа къса, но моята е с минималния обем
На четири часова си е в тренд, и продажбите са чак под 1272
![]()
Eli2356 (10-02-2014)
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
В момента слушам това , не знам до колко ще разведри обстановката
Eli2356 (10-02-2014)