Ем тя пицата като секса викат, както и да го направиш ти харесва.Нямам предпочитания принципно. Пица да е, Кръгла да е, Вкусна да е![]()
Ем тя пицата като секса викат, както и да го направиш ти харесва.Нямам предпочитания принципно. Пица да е, Кръгла да е, Вкусна да е![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Oleg (10-02-2014)
Баща ми скоро си поръчал пица..мисля във вердито
И си поръчал да е с много месо
И те му донесли с няколко вида различно месо, а не като количество....никак не беше доволенНаправо си беше разочарован.
Ако знаех, че ще ходи щях да му кажа да каже с допълнително
----------
Не е вярно!
Има значение как, и с кого!
Норвегия!
Ако пицата е наистина добра, се опияняваш от вкуса и хич не ти пука дали има някой до теб или не![]()
Последна редакция от disel84 : 12-02-2014 на 22:28
Как е майстори, дъните ли го пазара?
.................................................. .....
Аз го писах слънчев и почивен.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Може да ебило от другаде!
Но всъщност знае ли човек, може и да са решили да икономисат!
Днес мисля да направя ориз с царевица и пилешко.....да видим какво ще се получи?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И да ти кажа, много добре си направилАз го писах слънчев и почивен.. Една умряла работа от сутринта на пазарите
Absfresh ,
анализа за евро/долар от подписа промени ли се с нещо ?
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Абс, това евро няма ли да отива до твоите нива?
12 идва след два дни!
Мисля, че трябва да ги достигне вече....
До 5-и вървеше по план, после се блъсна в стена около 3470-90 и тръгна срещу сценария ми.
Съответно в момента нямам грам идея какво се случва и ще почакам няколко дни да видя повечко данни.
----------
Не и по онзи сценарий.
Ще търсим нова база сега за смятане. Но определено няма да е днес.![]()
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
fxg (10-02-2014)
Попитах ,
защото все още седеше в подписа .............
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb