Тъкмо това щех да питам и аз. Че малко се обърквам така после като гледам платформата. За на фафа поста говоря.
Тъкмо това щех да питам и аз. Че малко се обърквам така после като гледам платформата. За на фафа поста говоря.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Не са през един.
Малката свещичка също е чук(че).
Последвал е още един чук и консолидация около средния болинджър.
Направило ми е впечатление, че такава консолидация на средния болинджър е често явление.
После цената е тръгнала нагоре.
////////////////////////////
Джиджи, аз споделям моите наблюдения, соча примери.
Всеки може да реши да пробва на демо, ако не вярва,
или пък да отмине, щом му се струва нереално.
Всеки е свободен да постъпи съгласно собствените си виждания.
Като не ти харесва, отминаваш...
Нещо не ми се вярва да коментираш от голяма загриженост за другите...
Последна редакция от ivaceda : 10-02-2014 на 01:01
ай стига с тез картинки дай една реална сделка която си изтъргувалаЕто няколко картинки по същество:
за една седмица не си отворила една позиция по стратегията си
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Що така нервно, а?
Че кой те задържа тук?
Теми бол, стратегии още повече.
Никого не задължавам да чете тук, такива като теб сами се навират.
Но и собствени сделки не публикувам.
Трябва да съм без мозък да го направя.
И на теб ще кажа същото, което днес на новак.
Аз какво отварям, си е моя работа, не твоя.
Гледай си в собствената паница.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ха ха то се вижда кой нервничиЩо така нервно, а?
Че кой те задържа тук?
Теми бол, стратегии още повече.
Никого не задължавам да чете тук, такива като теб сами се навират.
Но и собствени сделки не публикувам.
Трябва да съм без мозък да го направя.
И на теб ще кажа същото, което днес на новак.
Аз какво отварям, си е моя работа, не твоя.
Гледай си в собствената паница.
и ръси епитети наляво и надясно
тоз лаф с паницата не ти ли се изтърка вече
па що не публикуваш сделки то е ясно![]()
Май картинките не ти харесват твърде, а?
Ууу, главоо, главооо, да е толкова простичко, пък как аз не съм се сетил...
Апропо, ти знаеш ли какво е "епитет"?
Посочи ми , ако можеш, поне един, "изръсен" от мен...
Последна редакция от ivaceda : 09-02-2014 на 23:20
Баш за тях коментирам, щото и аз съм се подвеждал, по подобни 100 процентови глупости.
////////////////////////////
Джиджи, аз споделям моите наблюдения, соча примери.
Всеки може да реши да пробва на демо, ако не вярва,
или пък да отмине, щом му се струва нереално.
Всеки е свободен да постъпи съгласно собствените си виждания.
Като не ти харесва, отминаваш...
Нещо не ми се вярва да коментираш от голяма загриженост за другите...
В началото на темата имаше няколко насочващи въпроса от, Олег и 100
ти не отговори подобаващо.
Когато твърдиш нещо и го гарантираш, както ти даваш гаранция за 100% успеваемост,
трябва да застанеш с джоба си на среща, и когато някой не сполучи, да му платиш загубите.
В противен случай, болднатото на първия ред, трябва да ти е в подписа, виж на брокитата
TERMS AND CONDITIONS
Не се горещи толкова, да не получиш аполектичен удар.
Нали ти беше спеца по свещите?...
Имаше една тема за свещите, ама я заряза,
пък тук се намерила една "нахалница" да пише едни неща, дет аз не съм ги видял...
И сега шЪ взема да и направя скандал, шЪ я науча аз нея...
Зарежи.
Не ти се впрягам.
Цената е вече около 102.50, от сигнала до момента - близо 125 пипса.
Последна редакция от ivaceda : 09-02-2014 на 23:59