Ей нема да се карате и спорите сега. Човека (визирам мен) има проблем. Отворен е за съвети как да се измъкне най малко. Чудя се дали да не хеджирам с дълги? И това е ваиант, за намаляване на загубите, при положение, че подължи нагоре.
Ей нема да се карате и спорите сега. Човека (визирам мен) има проблем. Отворен е за съвети как да се измъкне най малко. Чудя се дали да не хеджирам с дълги? И това е ваиант, за намаляване на загубите, при положение, че подължи нагоре.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Анализаторке,ръси си акъл на воля- една сделка не съм видяла със вход и развитие- анализчета, после винаги сме взели нещо дори и да ти е грешен анализа.
Знаеш ли колко ми дреме кой ме взима насериозно и слава богу- че ако съм опряла да ме вълнува мнението на хората и да взимам акъли за позиции от псевдогурута, по-добре да спра да се занимавам с форекс.
П-с. Надявам се си изпратила бирите на Абса, че и там беше много права и категорична.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
daniwin (09-02-2014)
Много съм далече от мисълта да се карам.
Свещите казват хиляди неща, които са познати на хиляди хора.
Тук, Хепи, разискваме един конкретен модел, който формират свещите доста често и с огромна успеваемост.
Ако правилно съм забелязала, точно на този модел досега никой във форума не е обръщал внимание,
въпреки че свещите са познати от десетки години.
Посочвам с десетки примери модел, който работи и носи пари ТУК И СЕГА.
Така че дали точно ти ще го признаеш или ще пренебрегнеш факта, не ме касае.
Твоя си работа.
Kаisyn,
след като вече си на минус, сега разглеждай по-малките рамки, къде е удачно да продадеш , да излезеш евентуално на 0 и да бягаш.
Но умната, този път.
----------
Novak, да се занимава човек с теб и с пословичната ти злоба
си е живо губене на време.
Само да вметна... за последно...
внимавай някой ден да не ти се спука жлъчката,
че то не е лесно цял де да се мяташ и
вместо да се занимаваш с нещо градивно,
да трупаш бонуси чрез хистерични злобни постове.
То се искат усилия за това,
усилия, които далеч не всеки е склонен да полага.
Айде, остани си със здраве, докато можеш... и си пази жлъчката...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ще видим довечера, като отвори пазара довечера. Каквото това. Хората сеучим от грешките си.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Kaisyn, за коя валутна двойка става дума?
.................................................. ....................
Ти не си никаква инстанция, най-малко за мен, че да казвам какви пари изкарвам и от какво.
Това се пазя като дявол от тамян да го споделям тук. Не ми е донесло никога нищо добро.
Така че бих те посъветвала да си гледаш в собственото канче и
да не надничаш в чуждото такова.
Последното е много голям порок, да знаеш.Кажи, бре даскалице, че ти имаш ли канче- като си толкова сигурна имаш ли бай на златото, че тъй смело раздаваш акъли кой прав и кой крив.
П.С.Не съм те питала въобще за пари- а за позиции- поредното нещо, за което не можеш да направиш разлика, както и не правиш разлика между анализ и трейд.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Тук нещо са прехвърчали искри. Не обичам такива работи, особено между дами.