Швейцария решава за ограниченията пред имиграцията...Нараства подкрепата за налагане на пределна граница на броя на чужденците, които могат да влизат в страната всяка година
Швейцария решава за ограниченията пред имиграцията...Нараства подкрепата за налагане на пределна граница на броя на чужденците, които могат да влизат в страната всяка година
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Вероятно дават но мене не ме интересуват подробностите защото аз не мисля за емиграция.
Имам един колега от лятото той мисли за Австралия но все още си е в Плевен....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
страхуват се ще има намалее парчето от баницатаСтрахуват се да го въведат това ел. гласуване.
Проф. Константинов: Електронното гласуване ще мотивира геймърчета и емигранти
http://www.blitz.bg/news/article/248939.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ..
----------
На мой приятел, негов приятел замина наскоро за Нова Зеландия , там мисля че е по-добре ако можеш да избираш и стандарта и заплащане е доста добро..................
Там една кутия цигари е 50 долара.На мой приятел, негов приятел замина наскоро за Нова Зеландия , там мисля че е по-добре ако можеш да избираш и стандарта и заплащане е доста добро..................
.................................................. ..........![]()
Значи не е за пушачи ..............,
..............................![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Електронното гласуване си е много добро. За някой.
Значи една седмица преди датата за изборите, минаваш из маалата. На един 20 лв., на друг 2 шамара, събираш личните карти на всички. В деня на изборите се кротваш с няколко бараби в някой "клуб", с няколко компа и почваш да гласуваш. От името на цялата махала. И на другия ден им връщаш личните карти. 100% активност сред малцинствата. Елементарно.
Станишев го е страх, щото сигурно няма позиции сред мастните бабаити в махалата. Нормално е.
![]()
Може и да няма бабаити, но да е въоръжен със много подкрепящи го на пределна възраст, и не можещи да стигнат до урните. Даже няма да им събира личните карти, отива при тях с лаптоп лично и гласуватЕлементарно.
Станишев го е страх, щото сигурно няма позиции сред мастните бабаити в махалата. Нормално е.
Извън начините за заобикаляне на закона, предимството на електронното гласуване е основно за хората в чужбина. А там май само господ знае колко хора са![]()
не знам той дали пуши ,понеже не го познавам лично човека ,ама и да пуши сигурно ще ги откаже.................................................. .................................................. .....................
То за техния стандарт, все едно в БГ, 5 лв. Че нали са по толкоз. Разликата не е голяма.
----------
Аз винаги съм бил за едно правило, който не е плащал последните 5 години данъци в България, да губи правото си на глас. Знаеш що турци, дето идват само на изборен туризъм ще отпаднат. Отделно лумпени от малцинствата, дето вегетират само на гърба на данъкоплатците. А инак са много активни по време на избори.Може и да няма бабаити, но да е въоръжен със много подкрепящи го на пределна възраст, и не можещи да стигнат до урните. Даже няма да им събира личните карти, отива при тях с лаптоп лично и гласуват
Извън начините за заобикаляне на закона, предимството на електронното гласуване е основно за хората в чужбина. А там май само господ знае колко хора са
----------
А да разчитаме на наши емигранти да гласуват вместо нас. А ние тука да не гласуваме, доста тъпо ми изглежда.
Аз също съм за товаАз винаги съм бил за едно правило, който не е плащал последните 5 години данъци в България, да губи правото си на глас. Знаеш що турци, дето идват само на изборен туризъм ще отпаднат. Отделно лумпени от малцинствата, дето вегетират само на гърба на данъкоплатците. А инак са много активни по време на избории даже трябва да губиш всичките си права в тази държава ...след като не плащаш ти не си част от това общество , нямаш заслуги към тази държава и трябва да бъдеш прогонен от държавата или като алтернатива принудителен труд в лагер , за да си платиш дължимото