важното е да се има предварителен план за действие във (почти) всички възможни ситуации - тогаз колкот и трудно да е всъщност изглежда лесно нещото дет се прави![]()
важното е да се има предварителен план за действие във (почти) всички възможни ситуации - тогаз колкот и трудно да е всъщност изглежда лесно нещото дет се прави![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Всеки голям и страшен проблем, ако бъде разбит на малки такива, става решим, решавайки последователно тях .....![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
по-добре е да се гледат цели дет требе да се постигат, а не проблеми да се решаватщот докът ний постигаме цели проблемите сами се решават... а обратното няма как да се случи
ама принципа си е тъй де - първо се набелязва голямата и после поредица от малки докът я стигнем нея
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Проблема е, че на мен ми трябва сигурен доход от поне 550-600лв всеки месец и не знам дали няма да ли пречи това, че ще се чувствам длъжен да изкарам толко...
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Няма как да стигаш цели ей тъй лесно, по пътя към тях неминуемо решаваш и проблеми от всякакво естество ............по-добре е да се гледат цели дет требе да се постигат, а не проблеми да се решаватщот докът ний постигаме цели проблемите сами се решават... а обратното няма как да се случи
ама принципа си е тъй де - първо се набелязва голямата и после поредица от малки докът я стигнем нея
![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
да целта е важна и в зависимост колко е силно желанието да я постигнеш те кара да предприемеш по решителни действияпо-добре е да се гледат цели дет требе да се постигат, а не проблеми да се решаватщот докът ний постигаме цели проблемите сами се решават... а обратното няма как да се случи
![]()
Ами как да ти кажа...толко много искам, че съм готов на всякакви жертви...да не си плащам осигуровките в началото, да се лишавам от всякакви неща и глезотии, да ям филии с чубрица ако трябва...въпроса е, че понякога правиш това което е правилно, а не това което искаш...
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
daniwin (08-02-2014)
Ами ако не позволиш да ти въздейства на психиката - няма да ти пречи, а и какво по-силно, като стимул от това, .... щом трябва значи го правиш, ... толкова ...
Я сметни тез пари дето ги пишеш за един месец как могат да се изкарат и сам ше се убедиш ...
А ако утре ви разфърлят от бачкането - ко правим, ше успееш ли да си намериш друго за някакво кратко време, и няма ли пак да останеш без доходи за месец-два, при условие, че продължават да ти трябват същите кинти на месец ...![]()
аз съм по същия начин, затова гледам малко по-големи графики и държа позиции един или няколко дни .................................................. .................................................. ...........................на работа съм 5 дни в седмицата от 8 до 17 часа
не мога да държа позиция повече от денизнервям се
особено ако е печеливша
търгувам на М5 и М15