Сега като че ли само предметите правят хората щастливи![]()
даж ку обърнеш внимание на повечето песни , само за пари пеят , а преди беше за любоФ
![]()
Сега като че ли само предметите правят хората щастливи![]()
даж ку обърнеш внимание на повечето песни , само за пари пеят , а преди беше за любоФ
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
да но времената се менят , и хората се променятДали наистина е по-добро? Преди 20 години с каквото е имало сме били също толкова щастливи, даже повече![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Дори не са само предметите, преди като нямах достъп до някои по-хубави неща бях далеч по-щастлив. Помня първия ми компютър, втора употреба и купен с последните пари, ама такова щастие с него беше...сега години и хиляди левове по-късно имам само нерви с "хубавото" пс и го ползвам по задължение. Същото нещо с колите и техниката изобщо, колкото повече опит имаш толкова по-трудно става да оцениш новата придобивка...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ами няма как
Винаги технологиите са променяли начина на мислене и живот на хората .
и аз не съм доволен , но няма как
И аз го помня моя първи копмютър - беше купен през 1997 г. Интернет все още беше екзотика, така че машината я използвах в началото за учене на английски и игри. Първото ми домашно включване към интернет беше през 1998 - даже помня деня - беше някаква събота през пролетта, бях купил една предплатена карта и цял ден изучавах как се ползва...
Голяма радост си беше!![]()
Първия, когато за децата. Когато се появиха Пентиумите. Бяха хит преди госини. До последно си работеше.
Ми щом ти е проблем и не се радваш на придобивките...закрий си сегашният бизнес и започни работа за 400лв, и ще бъдеш супер щастливДори не са само предметите, преди като нямах достъп до някои по-хубави неща бях далеч по-щастлив. Помня първия ми компютър, втора употреба и купен с последните пари, ама такова щастие с него беше...сега години и хиляди левове по-късно имам само нерви с "хубавото" пс и го ползвам по задължение. Същото нещо с колите и техниката изобщо, колкото повече опит имаш толкова по-трудно става да оцениш новата придобивка...
Щом като сте били бедни сте се чувствали щастливи...явно бедността е това което ви липсва сега![]()
Не става вече, всъщност не това е проблема изобщо... Проблема, е че колкото повече опит имаш и си по-информиран кое какво и как то започваш да искаш повече и повече в експонента. Например с времето и покрай работата знам прекалено много за колите и за да си купя лична такава, която да оценя като първата, които някога съм имал, ще трябва да се разделя с много сериозна сума....и пак щастието от едно време няма да го има. Гадно нещо е опита, всичко се превръща в рутина и се обезценя.
bombe (11-02-2014)
Незнам дали ли липсва, но ще ти кажа, че най-щастливите и безгрижни хора, които съм виждал в живота са кубинците.
А за тях не може да се каже, че са много богати...Хич даже не са...![]()
Кофти характер е товаНе става вече, всъщност не това е проблема изобщо... Проблема, е че колкото повече опит имаM и съм по-информиран кое какво и как то започваМ да искаМ повече и повече в експонента. Например с времето и покрай работата знам прекалено много за колите и за да си купя лична такава, която да оценя като първата, които някога съм имал, ще трябва да се разделя с много сериозна сума....и пак щастието от едно време няма да го има. Гадно нещо е опита, всичко се превръща в рутина и се обезценя.
Аз не съм така обаче
Всичко е до начин на мислене.![]()