Не знам за вас, ама аз как го скъсих еврото от 1.3599 със 4 точки стоп. Тази ако потръгне ще е сделката с най-голям РР в цялата ми кариера. Цел под 1.34.
Не знам за вас, ама аз как го скъсих еврото от 1.3599 със 4 точки стоп. Тази ако потръгне ще е сделката с най-голям РР в цялата ми кариера. Цел под 1.34.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Abs, ти сериозно ли си мислиш, че ще тръгна да те питам сутрин в надежда да "ми преразказваш"?!
Виж сега, толкова ниско никога не съм падала, няма и да падна.
Не разчитам на нечии тайни, дето се предават от ушенце на ушенце между приятели и бивши колеги,
демек получени благодарение на връзкарство.
Никога в живота си не съм се оправяла с връзкарство.
Ивче, да ти обърна и на тебе внимание сега, че много динамика на пазара.
Това не е "преразказ" това е анализ, който правя на база входяща информация.
Откакто долар/йена вчера е пробила 101.50 си ме питала поне в 3 теми какво мисля по въпроса.
Вариант 1: интересува те живо какво мисля и ти е на живот и смърт та в 3 теми да ме питаш. И си паднала толкова ниско, че да разчиташ на нечеии тайни (цитирам)
Вариант 2: ехидничиш, защото си мислиш, че съм бил къс. Това го изключвам, защото ти ме увери, че няма никаква злоба в питането и поведението ти?
Ха, сега ми отговори на таз парадигма.![]()
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Олегчо и днес ще ги направим 100+,ама ми трябва много дебело финансиране за бентлито![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Те Бентлитата не са за хора с каруци
Нямат и теглич, че да им вържеш ремарке![]()
драгата (07-02-2014)
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН