Ихааа!
Как хууубавичко ми замяза на импулс...
Сега, както е тръгнало, до 105 без връщане!
Пожелавам си го от сърце!![]()
Ихааа!
Как хууубавичко ми замяза на импулс...
Сега, както е тръгнало, до 105 без връщане!
Пожелавам си го от сърце!![]()
Последна редакция от ivaceda : 07-02-2014 на 05:53
Успях да хвана движението на DAX oт 2 фигури .Но само в едната посока. Не ме питай как,че още не мога да повярвам ,че за 3 дена сметката може да е на + 50%. Изцяло съм извън пазара за ден два.Да видим дали ще има хубав пробив на долната страна на днешния рейндж
http://charts.mql5.com/3/809/usdjpy-...trades-plc.png
----------
Прецизно тестване на линията на канала
----------
Много мълчаливо в темата, хвана ли някой ралито от 101,30?защото аз не съм
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добро утро, Браво, честито. Тъкмо идва събота и неделя.
Сега искаш да кажеш, че е дошул моментът да пускаме дългуте ли? Абса нещо разправяше тея дни, за рейндж между 101 и 98 или съм се объркал.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Абе ти не разбра ли, че тук всеки нещо разправя:
Абсът ни обещаваше 300 пипсов рейндж, Nikki-то тази сутрин обяви началото на втора...
мен пък нещо тази "втора" взе съвсем да ми мяза на импулс...
пък "първата" кой знае защо много корективно ми се стори че се движи...
Я най-добре слушай само себе си...
Пък току виж "оня галфон" Сворчик ку вземе че познае ко туй,
Ивчето всички ви ще черпи с бейлис...
Последна редакция от ivaceda : 07-02-2014 на 07:32
Добро утро, гледам азиатците нещо слабо са го раздавали тази нощ - не могат да се мерят с европатаИвече май ще излезеш права накрая - просто трябва време
Аааа забравих да пожелая спорен ден на всички , въпреки Иекшъна дето се очаква следобяда![]()
И аз има дълги , но като знам каква касапница е по време на безработицата в САЩ ,се чудя дали преди нея да не затворя и после пак да търся вход ...........................................
Ако изляза права,
бейлиса от абса ще го запазя да ви черпя всички авери от темата.
И с бира ще ви почерпя даже... от онази, на Абса...
Абс, това не е злонамерено към теб,
към теб изпитвам дълбоко уважение,
ти си читав човек.
Просто... всеки от нас защитава до последно позицията си.![]()
Добро утро.Малко остана до 102,40 може да се каже, че е стигнало деСледваща цел около 103,00 заедно със добри NFP
В противен случай отново към 100,00.остава да видим
Права си Иве, всеки трябва да има собствено мнение на което да държи до последноТо голяма веселба се очертава ако стигне твоето ниво бира, бейлис
Явно си натоварила добре влакчето и само го чакам над 105 да разтовариш - успех
![]()