Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Eто и моето виждане : Слизане до 100.50 , като завършек на целия спад от върха ! След това , връщане (корекция ) до 103 (+_ 20-30 ПИПА) , и след това спускане надолу , като подминавам Абсовото 98.50 много яко ............... 94-93 . От там - нагоре и подминаване на съществуващите върхове ............. Поне до 115 .........![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добре че сутринта затворих дълги, пак се върна цената в рейнджа .................................................. .................................................. .................................................. ..
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Цената ще пада. На 4 часа на средния ББ има две дожита, които говорят, че е вероятен спад на цената.
Но и без тях е ясно, че движението нагоре е корекция и ще има поне още едно падане.
Аз смятам, че ще е до 100. Абсът чака 98.50... Ще видим докъде ще е.
После Абсът чака "Х" вълна нагоре, аз чакам импулсивна петица нагоре.
Все някой ще е прав, а другият ще греши.![]()
Ива, няма как да стане твоята 5-та нагоре в месец февруари или март - тогава е така наречената "репатрация", което Абс ти го е обяснил с цветния тебешир - японските експорт компании си обръщат валутата в йени с цел финансово приключване на счетоводната година. Така че, 98.50 -идвамееее....
I trade with an ICMarkets ECN account
Аз и затова затворих, нещо не може да нарисува импулс нагоре, което означава че по-вероятно да върне надолу , може да пробвам и една къса с по-малък обем.......................................... ...Цената ще пада. На 4 часа на средния ББ има две дожита, които говорят, че е вероятен спад на цената.
Но и без тях е ясно, че движението нагоре е корекция и ще има поне още едно падане.
Аз смятам, че ще е до 100. Абсът чака 98.50... Ще видим докъде ще е.
После Абсът чака "Х" вълна нагоре, аз чакам импулсивна петица нагоре.
Все някой ще е прав, а другият ще греши.
Времето ще покаже. Аз имам достатъчно търпение да чакам какво ще се случи.Ива, няма как да стане твоята 5-та нагоре в месец февруари или март - тогава е така наречената "репатрация", което Абс ти го е обяснил с цветния тебешир - японските експорт компании си обръщат валутата в йени с цел финансово приключване на счетоводната година. Така че, 98.50 -идвамееее....
Толкова дълбока четвърта вълна е не обичайна, но това все пак не е математика.
Ще чакаме, ще видим.
днес при двойката има изтичащи опции за прилични суми и доста нагъсто разположени
USDJPY 100.70 (USD 2 bln) 101.05 (USD 200m) 101.50 (USD 300m) 101.75-80 ( USD 1 bln) 102.00 102.35 (USD 500m) 102.50 (USD 300m)
freelancer (06-02-2014)