Към гъбарника за който говореше тиТо като гледам Еврака май още повече се е подиграл, златю пак сравнително примеренДа те питам: то така от много пазене, не се ли предпазваш и от печалби накрая?
----------
Колега, дай някакво мнение за петрола бе - след 1 минута има новина за него - накъде ще се изстреля?.май наистина са ми специалност тия шишове днес съм добре слава на БОГА
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
дано си ме послушала да си затвориш късите още вчера ...
пак да ти напомня - трендлинията на СЕДМИЧНА ... погледния пак... и си помисли тоя шиш за какво говори....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Днес цял ден пътувам и съм изтървал движението,ама утре мисля ще сме на 1275
цял ден спя - нищо не съм отървал
.................................................. ........
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
имаш крава - пиеш мляко
.................................................. .....................................
Макар, че с теб имаме пререкания, ми е кофти за това. Какво ти се е алучило. Не го пожелавам на никой това. Дт се вика за съвсем малко. Аз вчера говорих че лимита ми е 1270.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Имаш мечка стръвница - ядеш кравешко.................................................. .....................................
Пп: зависи какво предлага пазара в момента - кравешко или мляко![]()
Последна редакция от Eli2356 : 05-02-2014 на 20:32
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Kaisyn83 и аз сега погледнах "издънката" на Novak.
кофти. ама приятна гледка - като гледам как са разположени позициите и...![]()
Гледам на дневна от одеве, незнам ама на мен ли ми се струва или ще има да удължаваме доста, като включим и корекциите.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,