то вените на циците й като мойте разширени вени на краката бре момци....
малиййййййййййййй
Прасьо нидей чадо пуска повече такива пищни каки
че ще получа комплекси
откак ми сложиха силикон да се чувствам по-комфортно и да не обяснявам на всички
ми е малко по-добре
ма то на тая ептен... прекалено, кат ги раздавали се редила по петнайсе пъти
.................................................. ..................................
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
фицката (05-02-2014)
Absa,
я стига си се захласвал по пищната мома
ами земи да дадеш една краткосрочна прогноза за мойта любима двойка Д/Й
че на мен на 4 часа ми се привижда двойно дъно, чук и... край на пропадането.
Малиии, Abs, сега, ако тръгне на север, ама яко, не една, две бири имаш от мен...
С кеф шЪ тЪ почерпЪ, да знаЙш...![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
грозни жени няма.....има недостатъчно пили мъже......![]()
![]()
![]()
![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
фицката (05-02-2014)
Не мога, Иве, неадекватен съм, снощи много се напих, спал съм само 5 часа и днес съм като заварчик в очите. Сили нямам дори да се прибера дома, пък съм на РД довечера. Ужас.Absa,
я стига си се захласвал по пищната мома
ами земи да дадеш една краткосрочна прогноза за мойта любима двойка Д/Й
че на мен на 4 часа ми се привижда двойно дъно, чук и... карай на пропадането.
Малиии, Abs, сега, ако тръгне на север, ама яко, не една, две бири имаш от мен...
С кеф шЪ тЪ почерпЪ, да знаЙш...
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
фицката (05-02-2014)
Стига сте я коп-вали тая че ще се издрайфам върху клавиатурата и монитора...
I trade with an ICMarkets ECN account
фицката (05-02-2014)
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви