Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (16-12-2013)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Снигааааа дееее, стига ни дразни!
Може ли по Средиземноморието да няма такива вкусотии?
Absfresh, явно се занимаваш с "криптовалутите". Иска ми се да разбера, защо имаш доверие в тях, ако ти се занимава да ми отговориш де
п.п. С риск да стана като хората, които отричат това, което не разбират, нещо не ме радват. Трудно ми е да схвана логиката им
п.п. От речните- сом( 2-4 кг, че по-големите са доста мазни), костур, щука, бяла риба, шаран(но дивак). От морските- акула, лаврак.
Последна редакция от aboleon : 16-12-2013 на 22:04
Живи сме за оплакванеГлад, скъпотия, мизерия......гражданска война по улиците се води
Ква кола, къф багажник ве.....до Испания са 4000 км![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
знам бре........... аз съм у шамолету,как ма виждаш 4 000км да натискам педалите като луда
сама от единия край на европата до другия?
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
фицката (16-12-2013)
експерте.....
немат нищо общо!!!! нито по форма....... нито като семейство риби.... нито като възраст....есетрите барабар с лъжата са от времето на динозаврите.....
чигата е есетрова риба.....кости нема гръбнака е хрущял......![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
фицката (16-12-2013), Emil Enchev (17-12-2013)