Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
С до два долара само, ама ако е губеща позицията ти и пет да си сложил, ще ти я признаят нали? Гадовете мръсни не вярвам да ти върнат парите.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
добре , не го гледам аз него от 2007 - маа сега се пораздвижи дава си кабела не е като лятото на миналата година
скучен ми е вече![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ааа не така, има си движение и пуска доволно, стига да пуснешкъдето трябва![]()
Хората остават доволни.
нищо не връщат то ако връщаха щеше да е хубаво ама няма, до сега само адмирал са ми връщали средства от позиции които са били затворени на минус но естествено след алармиране от моя страна![]()
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
А пробвал ли си в инстата да мрънкаш дати върнат нещо от загубите? А в адмирал как ти върнаха? На какво основание си алармирал, както казваш ти?
Имах отворена позиция в петък оставих я за другата седмица събудих се и позицията затворена и цъфнал един гап 200 пипаобаче като се загледах позицията не е затворена на цената на отваряне а там където ми беше стопа. И на риск се обадих да ги попитам какви са тези мизерии и да ги разпитам как така се случват тези неща и те решиха да ми върнат парите
![]()
![]()
за кой брокер пишеш в момента ? в коя двойка е това ?Имах отворена позиция в петък оставих я за другата седмица събудих се и позицията затворена и цъфнал един гап 200 пипа обаче като се загледах позицията не е затворена на цената на отваряне а там където ми беше стопа. И на риск се обадих да ги попитам какви са тези мизерии и да ги разпитам как така се случват тези неща и те решиха да ми върнат парите
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
![]()
Да, ама можели са и да не ти върнат парите нали знаеш. Щото при отворена позиция и с гап при отварянето ако ти е задминало стопа ти си си виновен по принцип.