да бе съгласен съм ама няма да е затворена на стопа а на цената на отваряне както и да е минах между капките тогава![]()
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
Абе минал си, но си имал и основание за съмнение. Добре че си се осетил да се вгледаш. А текакво им беше обяснението. Освен че ти върнаха парите. Какво казаха?
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
да си харчи със здраве за каквото си поиска ,какво да кажат ?Какво казаха?![]()
Последна редакция от noreason : 04-02-2014 на 00:55
coldys (04-02-2014)
Отначало че има ли друг клиент със насрещна позиция на същата цена![]()
![]()
ама не се дадох аз на тези обяснения
![]()
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
Не четеш ли какво питам бре? Грешка в системата ли? Или нещо друго? Обяснение на това как се е получила тази ситуация.
----------
![]()
да не са използвали заучени фрази за разговор с клиентите?
Това на мен, като са затворили телефона сигурно са си казали пак ще ни ги дадеш няма къде да отидеш![]()
![]()
----------
само една "добър ден с какво можем да ви помогнем"![]()
![]()
![]()
пичове са не са фабрично програмирани![]()
![]()
гледах ти профила , по хармоничният трейдинг ли си падаш ?Това на мен, като са затворили телефона сигурно са си казали пак ще ни ги дадеш няма къде да отидеш
хубава колекция имаш от евро- йена![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ти къде ги гледаш,тея статистики? Я кажи да видя и аз, че ми стана интересно.
да падам си те тези са много стари още като се регистрирах ама получих забележка че не се вижда хубаво и спрях да ги качвам тук. Иначе има и тема и там съм качвал ама интереса е нулев и спрях![]()
![]()
разбрах , щом е нулев не се хаби , важно е на теб да върши работада падам си те тези са много стари още като се регистрирах ама получих забележка че не се вижда хубаво и спрях да ги качвам тук. Иначе има и тема и там съм качвал ама интереса е нулев и спрях
на мен ми е сложно това , признавам си.
хайде лека![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.