Явно заради това инстинктивно съм предусещал, че индикаторите не са добра идея и всичките ми познати да имаха най много по-един два индикатора, като плъзгащи средни и нищо друго.да именно аз съм го пробвал това и е точно така преди използвах страшно много индикатори и като ги махнах цената се движеше по плавно както си му е реда, и тогава схванах че индикаторите са като физическа бариера за самото движение, ако хората изпозлват по малко индикатори цената ще се движи много по бързо отколкото сега, в една статия пи6е6е че от 2008 година насам индикаторите са намалели с 70 процента и именно заради това движенията стават все по бързи и големи
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
те най много плъзгащите средни спират цената, защото са много по плътни и масивни от другите също така и индикаторите със съпротивите са много плътни и спират цената забелязал съм че най много там се урдя цената и много пречат на самото движение на тази, но пробвай да видиш че ако ги махнеш ще е много по добре отколкото ако не ги махаш
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
За плъзгащите е така само когато са хоризонтални, но като се наклонят ускоряват цената защото я провисват и тя ще не ще започва да пада, като няма къде да се държи. Особено тези плъзгащи които са от по-голям период. А тези индикатори със съпротивите май има логика. Наистина правят голямо задръстване и цената не може да диша направо. И то е логично и не иска да се движи, все едно ти да си сложиш една торба на главата и да искаш да дишаш. То не става.те най много плъзгащите средни спират цената, защото са много по плътни и масивни от другите също така и индикаторите със съпротивите са много плътни и спират цената забелязал съм че най много там се урдя цената и много пречат на самото движение на тази, но пробвай да видиш че ако ги махнеш ще е много по добре отколкото ако не ги махаш
Стъни ,ти като ги махна и вече няма в какво да се удря цената ли ?те най много плъзгащите средни спират цената, защото са много по плътни и масивни от другите също така и индикаторите със съпротивите са много плътни и спират цената забелязал съм че най много там се урдя цената и много пречат на самото движение на тази, но пробвай да видиш че ако ги махнеш ще е много по добре отколкото ако не ги махашЗатова ли почна да се движи по бързо щото няма съпротивление ..или си на принципа че и на екрана действа втория закон на Нютон ..че всяко тяло си запазвало праволинейното равномерно движение докато не взаимодествало с друго тяло ..тоест има тяло /индикатор /има взаимодействие / няма тяло няма взаимодействие ...
уникално
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
Ами да. Не е ли това причината поради която ми каза и на мен да не слагам никакви индикатори за да не пречат на ценатаСтъни ,ти като ги махна и вече няма в какво да се удря цената ли ?Затова ли почна да се движи по бързо щото няма съпротивление ..или си на принципа че и на екрана действа втория закон на Нютон ..че всяко тяло си запазвало праволинейното равномерно движение докато не взаимодествало с друго тяло ..тоест има тяло /индикатор /има взаимодействие / няма тяло няма взаимодействие ...
уникално
И тя да си поеме във нужната посока без да се притеснява
Все пак когато цената е спокойна тя няма да прави необмислени ходове и така и ние няма да сдаваме стопове![]()
да това за наклона го знам уча го по една книга казва се пързалката на плъзгащият индикаторски наклон, но искам да намеря начин по която да ускорявам това плъзгане и съм пробвал със дадени снимки като я закачиш на индикатора той се наклонява и следователно задеиства цената но наи добре става ако закачиш видео защото то е по тежко и прави наклона много по голям, аз съм си направил папка с по три видеота и на всеки 5 минути закачвам по едно и ускорява много повече и след накачване на 15 папки с по 3 видеота затварям позицията защтото ако плъзгащата се счупи връща цената, аз тези инндикатори със съпротивите просто ги трия с гумичката на платформата а ако няма гумичка с десен ботон и опция изтрий се махат и варви много добре за сега стратегията с видеотата ми дава много пипове ще ти дам опътване ако иска6 и мойте папки с филмите избрал съм по големи да тежът повечеЗа плъзгащите е така само когато са хоризонтални, но като се наклонят ускоряват цената защото я провисват и тя ще не ще започва да пада, като няма къде да се държи. Особено тези плъзгащи които са от по-голям период. А тези индикатори със съпротивите май има логика. Наистина правят голямо задръстване и цената не може да диша направо. И то е логично и не иска да се движи, все едно ти да си сложиш една торба на главата и да искаш да дишаш. То не става.
това за този закон се отнася за траекторията на даден предмет има траектории и не траектории трябва просто да ти дам линк да го прочетешСтъни ,ти като ги махна и вече няма в какво да се удря цената ли ?Затова ли почна да се движи по бързо щото няма съпротивление ..или си на принципа че и на екрана действа втория закон на Нютон ..че всяко тяло си запазвало праволинейното равномерно движение докато не взаимодествало с друго тяло ..тоест има тяло /индикатор /има взаимодействие / няма тяло няма взаимодействие ...
уникално
А бе човек ти верно си гениален.да това за наклона го знам уча го по една книга казва се пързалката на плъзгащият индикаторски наклон, но искам да намеря начин по която да ускорявам това плъзгане и съм пробвал със дадени снимки като я закачиш на индикатора той се наклонява и следователно задеиства цената но наи добре става ако закачиш видео защото то е по тежко и прави наклона много по голям, аз съм си направил папка с по три видеота и на всеки 5 минути закачвам по едно и ускорява много повече и след накачване на 15 папки с по 3 видеота затварям позицията защтото ако плъзгащата се счупи връща цената, аз тези инндикатори със съпротивите просто ги трия с гумичката на платформата а ако няма гумичка с десен ботон и опция изтрий се махат и варви много добре за сега стратегията с видеотата ми дава много пипове ще ти дам опътване ако иска6 и мойте папки с филмите избрал съм по големи да тежът повече
Само, че не споменаваш какви са видеотата.
Това мислех да го пробвам когато говорят някои от големите депутати като Бернанке. Защото съм забелязал че когато говорят те и цената започва да се движи много силно. И съответно като пусна и видеото докато говори и цената направо прави ексцесии. Ти отвреме си ги усетил и включваш и от другите партии и страни и затова ти се получават и големите движения с много добавки.
Правилно ли те разбирам ?
А понеже аз разчитам само на един депутат и затова обирам по-малки движения.
Аз пък, понеже много се кефя на кърлинга си имам една четка с вазелин и според това дали съм отворил къса или дълга плескам по монитора, я нагоре, я надолу. Бачка на 100%. Цената лети ли лети. И време се пести, за 10 мин. правиш нормата и си free. Само с вазелина трябва да се внимава. Най-работи с боров.
да правилно ме разбираш но вапроса е че моята стратегия е далече по напреднала, аз използвам видеотата като ги закачвам на самата плъзгащта средна, буквално ги слагам на екрана и ги прикачвам към нея за да стане тежка плъзгащата се и да се наклони, н края на плъзгащата слагам един възел защото понякога когато наклона е голям се изнизват, по лесно ще ти го обясня, представи си един простор за пране, това е плъзгащата, ако проснеш дрехите само в единия краи тя се наклонява само в този краи, така е и при самия форекс с плъзгащата, или за по лесно си представи едно въже което е вързано за една тераса на петия етаж, ти завързваш един стоп на върха на въжето което се лулее и след това закачваш торбичка с камъни на него и торбичката се спуска до долния краи но не пада защото има стоп тази същата идея я прилагаш в платформата много е ефективнаА бе човек ти верно си гениален.
Само, че не споменаваш какви са видеотата.
Това мислех да го пробвам когато говорят някои от големите депутати като Бернанке. Защото съм забелязал че когато говорят те и цената започва да се движи много силно. И съответно като пусна и видеото докато говори и цената направо прави ексцесии. Ти отвреме си ги усетил и включваш и от другите партии и страни и затова ти се получават и големите движения с много добавки.
Правилно ли те разбирам ?
А понеже аз разчитам само на един депутат и затова обирам по-малки движения.