Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Така де ако си хванал Форекс- Слона за опашката спокойно можеш да ни разправяш че това не е никакъв Форекс - слон ами е просто една по ,голяма мишкахаххахаха това е много готин виц, по принцип има логика това което си написал и наистина би трябвало да е така, но не винаги нещата са такива каквито изглеждат и това трябва да се има в предвид както в 90 процента от форекса вижда се едно но истината е че е нещо съвсем различно![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
виждат и малко повече от теб и менда знам че е така но това което виждам аз го виждат и батковци с милярдите тоест инсаидарите, и те винаги се опитват да превърнат логичното в нелогично и 90 процента от хората се объркват а останалите просто знаят за какво става въпрос, имам един приятел който е инсайдур и ми е говорил много за тези неща просто почти винаги инсайдарите са заедно войната е между инсайдари и аутсайдари
виждат къде са ти събрани стопчетата на теб ,мен и другите балъци и..... лапаааааат![]()
Глупости ОлегНяма война. Най-общо казаното е, че има купувачи и продавачи. Едните осигуряват ликвидност на другите за да си осъществят сделките.
И няма объркване. Има хора с повече знания и такива с по-малко. Едните знаят кое как се използва а другите не знаят. Все едно да накараш някой който не се е качвал на ски, да прави салта като професионалист.
А тези които още не могат, трябва единствено да се учат и гледат от големите "батковци".
Пак се изказваш неподготвен
Не ти ли е хрумвало че работата не е в интелекта или в знанията а просто в повечето информация от едната страна на медала
Това е все едно да се мъчиш да наплюеш някой които е на втория етаж, а пък ти си на първия етаж под нето
Ето такава измама е форекса , а знанията и интелекта са за заблуждение на противника
ПП. Всъщност единствено правилната техника ,при това неравностойно положение е търговия по течението на реката И като видиш че водата те залива ,късаш и бягаш.
Последна редакция от saxsten : 19-05-2012 на 01:55
Затуй е най-добре с плитки стопове да се играе ,че да не ги блазнят много,а докато обират по-големите стопове,ей тъй лекичко да си прибираме по някой Левец![]()
То за това ти трябва и фундамента
За да се ориентираш до кога ще се вдига нивото и кога водата почва да се отдръпва.
Само че този който ти казва нивото на реката в сантиметри трябва да го казва точно и навреме , а не да те лъже като дърт циганин наречен Бернандике или Трише.
При условие че ние търгуваме дневно не е чак толкова трудно да се усети накъде върви течението и да се пуснем!
И кога да излезнем но с опита се усещат тези неща според мен!