февруари ше разбереш че го нямат капитала, като минем 1.4000 ше си обясниш кой купува евра
търпение търпение
банките са лобирали за 6% , но ЕЦБ е безкомпромисна иска 8% който ги няма се закрива, официално е вече 8%![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Дизеле само се чудя как хората които го приемат няма да вземат решение за което не са готови![]()
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
Туй за стрес тестовете долна инсинуация и манипулация, че ще повлияе на пазара!!!
В Северна Корея твърдят, че техен човек е летял до Слънцето
Прочети повече на: http://www.novini.bg/news/176125-%D0...%82%D0%BE.html
http://www.novini.bg/news/176125-%D0...%82%D0%BE.html
Мисля че тази новина потвърждава слабите устои на еврото и ще предстои неимоверен срив![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
D-12 чадо,В Северна Корея твърдят, че техен човек е летял до Слънцето
Прочети повече на: http://www.novini.bg/news/176125-%D0...%82%D0%BE.html
http://www.novini.bg/news/176125-%D0...%82%D0%BE.html
Мисля че тази новина потвърждава слабите устои на еврото и ще предстои неимоверен срив
там смело се ръководят от тая мисъл:
-" Поправяй миналото, ръководи настоящето, предвиждай бъдещето".![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
D-12 (31-01-2014)
На някой да му е забил Бенча или само при мене започнаха с номерата
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
При мен върви, но не следя позиции! ......![]()
Да ,днес доста ги източих,викам да не е заради товаама вчера когато губех нищо и нямаше на платформата
Тука за 1-2 седмици прекалено много проблеми взеха да правят ,май ще трябва да ги сменям...
Иди бря!!!
Да не легнахте да ХЪРКАТЕ всички???
Айде под СТРОИ да напъвате да пада 1,3516!!!
ДАВАИ ДОЛАРЕ!!!