Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ми мож да е спукал гума камионав скапаната ни държавица....има нет доставчик дето се зове булсат....и тез мизерници ме държат без нет вече една седмица.....разцепих им телефона от обаждания....имали ФОРСМАЖОР.....от поледицата им замръзнали кабелите и после от вятъра се начупили....а друг доставчик неще да поеме ангажимента да ми докара нет за няколко дена....и сеги съм със скапана флашка....и основно чета.....дърпам сополе и псуем....![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
КУЧИК на тия що им се веят кабелите по дрЪветев скапаната ни държавица....има нет доставчик дето се зове булсат....и тез мизерници ме държат без нет вече една седмица.....разцепих им телефона от обаждания....имали ФОРСМАЖОР.....от поледицата им замръзнали кабелите и после от вятъра се начупили....а друг доставчик неще да поеме ангажимента да ми докара нет за няколко дена....и сеги съм със скапана флашка....и основно чета.....дърпам сополе и псуем....
като изтумбени свинци ЧЕРВА(луканки) като таз
практика отдавна е забранена по закон????
Бегай от тях по-бръже от КУЧАК от летяща МОТИКА!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Бе тия немците що не харчат бря???
Нъл УЖ се сцепваха да искарват кинти миналата година???
ДАВАЙ ДОЛАРЕ!!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (31-01-2014)
БА в софето щото сигур не са веят кат свиски чарва....кой знае ЛАН-аджите още припкат с те стълби......
тръгнаха да копат и са на няколко пресечки от нас.....но все пак в бг всичко става бавно....и за сметка на това кофти изпълнено....
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Щот по територията няма кой да им ги навре у смрадливите задници ...КУЧИК на тия що им се веят кабелите по дрЪвете
като изтумбени свинци ЧЕРВА(луканки) като таз
практика отдавна е забранена по закон????
Тия може би само Близу-то може да ги бие по нещастие ...
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
КУЧИК малко останаха лановете!!!!
Изкупиха ги още преди 4-5 години!!!
Останаха малко фирми на пазара.
Всичко при тях мина под земята!!!
Ся кабели висят още много, но само
те си знаят дали се използват по предназначение.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Да вземем стопа на ПРАСЬО!!!!
След това и на Дизела!!!
ДАВАИ ДОЛАРЕ!!!