Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Мневчера казах, че съм хванал дъното с отложена
Беше от @6531 с половинка затворена на +30 и впоследствие взет стоп на +15
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Това беше от сутринта :
Остава самоСВИРЕПАТА подкрепата деиства в зоната
1,3644-1,3637 и при преминаване ще дава атака на
1,3616-1,3590 и преминаване там ще даде
възможност за атака на ИДЕИНАТА зона 1,3571-1,3557.
Точка за РЕДАДа се отбележи 1,3507 като чертЪ!!!!
и резултата 289:31 !!!
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
REDA (30-01-2014)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Мда ..... и на Евгени съм му виновен аз, че не си е опазил дупетоДнеска е един от дните в които участието на РЕДА във форУма
му повлия крайно негативно на търговията.Хубу си беше написал
сабале лимит от 1,35592, а слуша ония ВЕРОЛОМНИК ПРАСИТО и
най-лошото, че се остави да му повлияе на поведението.
Най-вероятно ся щеше да има позиция на 100-на пипа профит
и стоп над трендака и щеше да ЖЪНЕ още дълго,,,,,,,,,,,,![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
За поредната точка в полза на РЕДА /макар, че от самото начало крайния резултат е предопределен/:
I trade with an ICMarkets ECN account
REDA (30-01-2014)
Бачо къс от @3555 ......... хмммм ...... Е няма да ти я дадем тая па![]()