КинО (30-01-2014), Fafa (30-01-2014), INedelchev (30-01-2014), фицката (30-01-2014), antdim (30-01-2014), REDA (30-01-2014), Emil Enchev (30-01-2014), Novak (30-01-2014), Nikky (30-01-2014)
Само при кабела---------------------
----------
Е затва та карам да го пускашщот нема да има пробив
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Oleg (30-01-2014)
Може и да е малко импулсивно, но току ще си затворих 4/5 от експозицията в къс ДАУ.
Някак си ми мирише на дъно и би ме било много яд, ако пропилея натрупания профит.
1/5 ще си седи до края на месец февруари, пък каквото покаже.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Тази синята плътна линия какво е?
И защо си мислиш, че ще обръща? Още лиго гледаш като възходящ?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Фицка аз го взех и съм на + 10 пипа , мисля от тук да ходим за нагоре, ама в 17 часа може изненада да има
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Фицката отвори 1 лотче дълга от @3573 , стоп @3506 1-ви таргет @3740около @3630 мислим да правим добавка и да сложа стопа на зелено
п.п. позицията е дългосрочна ........................
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Fafa (30-01-2014)
РЕДА и той затвори а +65,2 пипа.
Нещо се загуби динамиката пък и целта
от ПРОЦЕДИРАНЕТО изпилнена:
-"ИДЕИНАТА зона 1,3571-1,3557".
Абса успешно ли е ПРОЦЕДИРАНЕТО бря????
П>П>Да пускам ли НЕГРЕТО??![]()