Ха такааа.......! Интересно! Май си ми повлиял вече!,
Ха такааа.......! Интересно! Май си ми повлиял вече!,
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Първо ти кажи за мойто.
Пускай го негрото, нямам позиция. Нека качи, че в 17:00 много силни данни се чакат от америчко и да скъсяваме пак.
Бачо бих си камшика на индексите, можеше 110 точки повече да взема, ама не знам защо рязко не ми хареса последното дъно. Ко ще кажеш.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нейде до началото на Лека Нощ Деца
Аз пък малко над теб продадох...ама пазар какво да го правиш, трябва да има две страни, за да стават сделките. С Дизелаки си в една посока, нали осъзнаваш това???
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Бе осъзнавам го, но се успокоявам с това, че моят вход е фигура под неговият
----------
Кафенце лиНа мен ми харесва
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
D-12 (30-01-2014)
и аз така го мисля, но на 1.3780 ще го режа за 1.31п.п. позицията е дългосрочна ........................
да видим..![]()
Успешно ти е Абса!!!Първо ти кажи за мойто.
Пускай го негрото, нямам позиция. Нека качи, че в 17:00 много силни данни се чакат от америчко и да скъсяваме пак.
Бачо бих си камшика на индексите, можеше 110 точки повече да взема, ама не знам защо рязко не ми хареса последното дъно. Ко ще кажеш.
То все пак е една от графиките дето и РЕДА ползва сабале!!!
За индексите не съм спец, но ДАУ нивото
около 15 700 ще е много кораво, че надоле
е много голяма ДУПКАТА(14 700)!!!!
ДАВАЙ ДОЛАРЕ!!!
http://www.youtube.com/watch?v=kbje6cyAzqY
Absfresh (30-01-2014)
АЙДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕУспешно ти е Абса!!!
То все пак е една от графиките дето и РЕДА ползва сабале!!!
За индексите не съм спец, но ДАУ нивото
около 15 700 ще е много кораво, че надоле
е много голяма ДУПКАТА(14 700)!!!!
ДАВАЙ ДОЛАРЕ!!!
http://www.youtube.com/watch?v=kbje6cyAzqYобръщаме трендо
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
GGBG (30-01-2014)