Не се знае за какво точно се пее, но едно е сигурно, със сигурност ще се пробва да се скрие във всяка една дупка![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
РЕДно е Олег РЕДно е!!!!!
Винаги съм се удивлявал на такива залюхани
екземпляри като тебе дето МРЪХТЯТ повече
от разпорени източноанадолски ЧИТАЦИ!!!)
Ми стани бря!!! Прекарваш сигур половината
време ХЪРКАЙКИ в леглото. А ХОРАТА казали
са още преди векове, че от сън спомени няма!!!
Олег ЖЮВОТА минава много бързо, а твоя
вероятно и още по-бръже минава!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
а ако котака те докопа пръв....Като го хванеш КОТЬО трясни го в дуваря и кажи![]()
Oleg (30-01-2014)
REDA, не ми опявай ваааааРЕДно е Олег РЕДно е!!!!!
Винаги съм се удивлявал на такива залюхани
екземпляри като тебе дето МРЪХТЯТ повече
от разпорени източноанадолски ЧИТАЦИ!!!)
Ми стани бря!!! Прекарваш сигур половината
време ХЪРКАЙКИ в леглото. А ХОРАТА казали
са още преди векове, че от сън спомени няма!!!
Олег ЖЮВОТА минава много бързо, а твоя
вероятно и още по-бръже минава!!
Това не е обяснение.
Плюс това, днес станах рано. Малко след 10, а тя цената тръгнала да се сурва още от 9. Е струва ли си за веднъж на два месеца такова движение, да си нарушавам жизненият цикъл ?
Аз дан съм пенсионерин ?
То по твоята логика, трябва въобще да не спим, щото то и през ноща може да се случи![]()
Ми ХЪРКАЙ тогаз!!!!REDA, не ми опявай вааааа
Това не е обяснение.
Плюс това, днес станах рано. Малко след 10, а тя цената тръгнала да се сурва още от 9. Е струва ли си за веднъж на два месеца такова движение, да си нарушавам жизненият цикъл ?
Аз дан съм пенсионерин ?
То по твоята логика, трябва въобще да не спим, щото то и през ноща може да се случи
РЕДА много беше изненадан сутринта в 6:30 часа
като завари курсо на 1,3650 щото снощи му се
струваше, че жълтурите ще го спукат от бой.
Те обаче са се билЕ съсредоточили(вероятно финансово)
в РАЗКЕКЕРЧВАНЕТО на японските индекси и йени!!!)
Че аз гледам 9 и30 да съм станал и 10 вече съм налия,пък и си лягам към 1 което ми е напълно достатъчно![]()
Реде, накъде сме???
Олег, ти в колко си лягаш вечер? Може би за това ставаш късно, то и аз спя много, но пък вече се понаучих да ставам по-рано!
Освен всичко друго и КРАДЛИВИ!!!!
http://vbox7.com/play:3f0177ed
Различно. Принципно гледам да е преди 1, но може и по-рано, може и по-късно. Снощи в 00:30 легнах, предната вечер към 1:30 мисля
А сутрин спя, защото не ми се става, че нямам какво да правя.
Я и тука да попитам
https://forum.bg/showthread.php?475-...l=1#post745533
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН