Последна редакция от Absfresh : 30-01-2014 на 09:06
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
баси ..нямам думи , и аз какво ли те ядосвам ..дано се оправят нещата ..Не са ме контактнали още. Общо взето са долни отрепки, начело с главното им дилърче, което съм му звънял към 30 пъти днес на гсм-а и се крие като путка.
Чудя се ако го сбарам някой път лайв и го строша от бой , ей така за майтапа как ще реагира.
рано или късно и това ще стане , ако продължават по този начин..
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ся в интерес на истината, може и да са звъняли на служебния след 18:00, че си тръгнах и забравих да го прехвърля, ама не ми се вярва.
Утре пак ще ги тормозя.
Последна редакция от Absfresh : 30-01-2014 на 09:06
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
дано се оправят нещата , чак и аз се ядосах покрай теб
да бъркат в чужда сметка ...хм..
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добрю ютрю)
СТАВАЙ и се СТРОЯВАЙ!!!
РЕДА си пие вече КаВето!!!
ХОМЯКА да почва да РИНЕ мъглата!!!![]()
Добро утро,
много трудна задача е тази с мъглата![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
**g чадо,
докарвай бръже AlfРЕД тука
да се опитва да ПРОЦЕДИРА!!!
Ако не си го пратила да РИНЕ мЪглата де!!!![]()
Той не се занимава с такива работиАко не си го пратила да РИНЕ мЪглата де!!!,
направо излита с ... космическата чиния![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb