Дизела днеска писа нейде, че щял да обявява банкрута на Америка
(туй по памет) сега се сетих
Дизела днеска писа нейде, че щял да обявява банкрута на Америка
(туй по памет) сега се сетих
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Emil Enchev (29-01-2014)
Чакам си съкровището и ме е хванала лигата ... Между другото на Н4 много приятно флагче се развива, не че ме вълнуват подобни фреймове, ма го мярнах мимоходом ...
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
при бебипипс го няма ама има че в 2 заседават тези от ФЕД да не да съобщи по рано новините този![]()
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Аз пък отивам при озито
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аз бях там не пусна нищо![]()
![]()
този черния няма да го чакам лека и спокойна от мен утре с нови сили ще го вардим
![]()
![]()
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
И аз се отказвам ...толкоз време ...данната по-добра ...а не шава хич дори ...цъках всички платформи - да не е забила най-важната ...ама не би
черния ще го гледам утре, какви ги е сътворил
Добро утро колеги
Днес ми се струва че вече е дошло времето за нов връх
Като гледам на седмична всичко само това показва нов връх![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Добро утре колеги трейдъри, гледам голям лаф сте заформили по сред нощ вчера - аз още не съм изперкал до толкова, че да стоя до толкова късно или пък цяла нощ - ама май скоро и това ще стане - зависи от стимула все пак![]()
Това е целта да става лаф колега
Защото пазара и без туй е скучен
Поне ние колегите да си лафим докато пазара рейнджи
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”