това е доста голяма цел,за какво време очакваш да излезе?
това е доста голяма цел,за какво време очакваш да излезе?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ти не чете ли, аз вече ти писах? Пост 13359 в тази тема.
Болинджърът си беше наклонен, не хоризонтален и не говореше за надеждна съпротива.
и чуковете не бяха надеждни, въпреки идеалното затваряне.
Наклоненият болинджър говореше за тренд, а и точно преди новини.
Аз не съм изненадана и се надявам, че си могъл да различиш, че отварянето на къса не е добра идея
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ще си хване посоката, ама както казах посред нощите ще е пак ...
Тук като гледам ще се получат дългите , засега не съм сложил лимит .................................................. .................................................. .................................................. .........
То пък взе че тръгна![]()
![]()
Засега гоним 103.
При пробив там тръгваме към 105.
Така го виждам аз.
----------
Още малко и ще стане ясно дали е импулс.
Доста надеждно се развива.
jivko78 (11-02-2014)
Аз направо на 105 мисля, че ще се изстреля, ако събере моментум 103 едва ли ще попречи. Ама все пак зависи де, ако няма достатъчно моментум може да се омотае.Засега гоним 103.
При пробив там тръгваме към 105.
Така го виждам аз.
Добро утро колеги ............Да така е
Г-жо напълно съм съгласен с вас че сигналът е на 4ч графика даже мога да ви го докажа с факти
Ето вижте с моите очи http://prikachi.com/images/530/7050530c.png
Та както казах преди два дни гейшата си катери напред и нагоре
Без никой да и попречи кой е дълъг да си държи яко дългите без да се притесни ни най малко
Да си остави печелившите позиции да работят парите за негова сметка !!!
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Добро утро. Нищо съществено не се е случило по време на азиатската сесия. Чакаме Европа да отвори
Мерси колега и аз ще почерпя
Тука се толерират бръщолевенията в стил : 5-а вълна, 5-а вълна, 5-а вълна. Различното се трие директно, недай си боже да омаскарява клоуните с акули-макули и 5-и, 6-и вълни.
п.с. Сел долар/йена 102.51, стоп 103.50, цел 100.30
За съжаление с 1/3 обем заради големия стоп.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?