Аз преди малко го изконтрих е един лек обем и ще го подържа поне до утре или докато не направи ново дъно...
Аз преди малко го изконтрих е един лек обем и ще го подържа поне до утре или докато не направи ново дъно...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Наистина е хубаво че пазара дава по малко на всички, стига да имаме търпението да дочакаме реда си.................................................. ...........................................
----------
Хахааха айде двама сме, и аз влезнах на север![]()
.................................................. .................................................. ..... ....................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Затова ли така се изстреляХахааха айде двама сме, и аз влезнах на север .................................................. .................................................. ..... .................................Успех колега искрено се надявам да удариш 100 пипа до утре сутрин
![]()
nnikos (27-01-2014)
Хубав рейндж иска да се заформи, а?
И аз влязох дълго от 102,26
nnikos (27-01-2014)
Добре сме се наредили, само една интервенция от японската банка ни трябва сега![]()
Ами затворих, защото ме сърбяха ръцете да прибера нещо. Имам късо евро цял ден на плюс, но си чака 300 точки лимит, имам къси индекси и са на голям плюс, но са ми 3 месечна позиция и викам все да сложа нещо в торбата.Абс, що само на 40?
Лимитът ти не беше ли 170 надолу, къде 101?
А защо не повече, нали чакаш голямо изсипване?
Не се заяждам, питам само.
Щото и аз си затворих мойта дълга на 102.85.
Доволно прибрах.
Обаче късо не отворих, за което малко ме е яд.
Те валутите с йена верно не могат да решат накъде...
Знаеш ли какво грам не харесвам във форумите. Когато някой почне да си измисля позиции или започне да ги пише много постфактум и все е хванал връх дъно.
Например ти, пишеш, че си затворила дългото, ок , супер, но после си писала , че си купила пак от дъното, а реално когато пишеш поста за дългото , вече трябва да си купила , защото дъното е преди поста. Пък ти го пишеш след час и нагоре. Никой няма абсолютно никаква ползва от някакви измислени позиции, най-малко ти.
Баса е хванат, ще спра да коментирам в тази тема, че ми идват много темите.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
masta (27-01-2014), Emil Enchev (27-01-2014)
Ха ха и на тебе ли ти дойде в повече,този баш майсторлък.......................Ами затворих, защото ме сърбяха ръцете да прибера нещо. Имам късо евро цял ден на плюс, но си чака 300 точки лимит, имам къси индекси и са на голям плюс, но са ми 3 месечна позиция и викам все да сложа нещо в торбата.
Знаеш ли какво грам не харесвам във форумите. Когато някой почне да си измисля позиции или започне да ги пише много постфактум и все е хванал връх дъно.
Например ти, пишеш, че си затворила дългото, ок , супер, но после си писала , че си купила пак от дъното, а реално когато пишеш поста за дългото , вече трябва да си купила , защото дъното е преди поста. Пък ти го пишеш след час и нагоре. Никой няма абсолютно никаква ползва от някакви измислени позиции, най-малко ти.
Баса е хванат, ще спра да коментирам в тази тема, че ми идват много темите.![]()
Emil Enchev (27-01-2014)
Има нещо, което няма как да знаеш.Ами затворих, защото ме сърбяха ръцете да прибера нещо. Имам късо евро цял ден на плюс, но си чака 300 точки лимит, имам къси индекси и са на голям плюс, но са ми 3 месечна позиция и викам все да сложа нещо в торбата.
Баса е хванат, ще спра да коментирам в тази тема, че ми идват много темите.
А то е, че аз извеждам куче на разходка. Тази вечер го изведох късно, щото ме мързеше.
Отворих дълго и излязох. Около нас има поляни, дръвчета - цели горички...
А щастливото псе ме влачи в пряспите, щото му се играе.
Забавих се и се прибрах доста кисела - на мен не ми се газеха пряспи.
Писах след като се прибрах,
обаче човек е така устроен, че си пада малко мнителен, дори и да се опитва да не е такъв.
Наистина, ако подозирах, че думите ми ще се приемат с такава откровена мнителност,
щях да се позабавя с излизането и първо да пиша, за да не се съмнява в писаното Abs.
Не ти се сърдя, ти няма как да ги знаеш тези подробности от моето житие-битие.
Още я държа дългата, на 102.85-90 ще умувам какво да я правя.
Трябва да тръгне на север,
обаче това тук не ми се вижда импулс.
Ще видим какво ще направи на съпротивата.
За мен добрата новина е, че никей-току що затвори като чук за нагоре.
И има едни такива хубави бичи свещи на дънцето...![]()
Последна редакция от ivaceda : 27-01-2014 на 22:18
Пиши Абс...............много на душманите!![]()