Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Слушай сега. Аз бих се радвал, ако може да си 99% успешна. На мене не ми си ми конкурент, един успешен човек повече. Супер.Има нещо, което няма как да знаеш.
А то е, че аз извеждам куче на разходка. Тази вечер го изведох късно, щото ме мързеше.
Отворих дълго и излязох. Около нас има поляни, дръвчета - цели горички...
А щастливото псе ме влачи в пряспите, щото му се играе.
Забавих се и се прибрах доста кисела - на мен не ми се газеха пряспи.
Писах след като се прибрах,
обаче човек е така устроен, че си пада малко мнителен, дори и да се опитва да не е такъв.
Наистина, ако подозирах, че думите ми ще се приемат с такава откровена мнителност,
щях да се позабавя с излизането и първо да пиша, за да не се съмнява в писаното Abs.
Не ти се сърдя, ти няма как да ги знаеш тези подробности от моето житие-битие.
Още я държа дългата, на 102.85-90 ще умувам какво да я правя.
Трябва да тръгне на север,
обаче това тук не ми се вижда импулс.
Ще видим какво ще направи на съпротивата.
За мен добрата новина е, че никей-току що затвори като чук за нагоре.
И има едни такива хубави бичи свещи на дънцето...
Проследи следната хронология. Аз ти казвам, че съм затворил, при това не ти казвам на + 50 както мога да ти кажа към момента, а реално на колкото си затворих, ти ме питаш защо съм затворил и ми казваш, че и ти си затворила на върха, ок нормално е там да затовриш, има бол причини.
Мене ме няма на компа, прибирам се, хапвам, сядам, влизам в темата и виждам, че ти пишеш, че си купила на дъното. А дъното е времево преди момента в който ме питаш, защо съм затворил и преди да ми кажеш, че и ти си затворила на върха. И защо тогава не го казваш в същия пост, а го казваш 1 час по-късно, когато е качило 30-40 точки.
Все ми е тая дали имаш или нямаш дълго, приемам, че имаш, на кого си полезна като казваш постфактум, на профит , че имаш?
И пак ти казвам, пожелавам на всеки да е успешен, повече успешни хора, по-гот за мене, може и аз да прихвана някой пиниз.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Не съм длъжна да ти давам обяснения, нали.Слушай сега. Аз бих се радвал, ако може да си 99% успешна. На мене не ми си ми конкурент, един успешен човек повече. Супер.
Проследи следната хронология. Аз ти казвам, че съм затворил, при това не ти казвам на + 50 както мога да ти кажа към момента, а реално на колкото си затворих, ти ме питаш защо съм затворил и ми казваш, че и ти си затворила на върха, ок нормално е там да затовриш, има бол причини.
Мене ме няма на компа, прибирам се, хапвам, сядам, влизам в темата и виждам, че ти пишеш, че си купила на дъното. А дъното е времево преди момента в който ме питаш, защо съм затворил и преди да ми кажеш, че и ти си затворила на върха. И защо тогава не го казваш в същия пост, а го казваш 1 час по-късно, когато е качило 30-40 точки.
Все ми е тая дали имаш или нямаш дълго, приемам, че имаш, на кого си полезна като казваш постфактум, на профит , че имаш?
И пак ти казвам, пожелавам на всеки да е успешен, повече успешни хора, по-гот за мене, може и аз да прихвана някой пиниз.
Но аз ти ги дадох. Защото бях с кучето навън - не знам дали изобщо си забелязал какво съм писала.
Покойният ми мъж не си е позволявал да ме разпитва с такова откровено недоверие, каквото си позволяваш ти.
В края на краищата, на мен ми е все тая вярваш ли ми или не.
По-подробни обяснения нямам намерение да ти давам, пък не съм и длъжна.
И едва ли не да ти се оправдавам, щото си решил да ми лепнеш някакви измислени от въображението ти "грехове".
Как ли пък не!
Случайно сме се засекли във форума, и пак така случайно ще се разминем, нали така.
Аз бях дотук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Където не ме сееш.....там никна!
Благодаря! Добре заварила!
Това, че не ся появявам, не означава, че не поглеждам какво се случва и при тази двойката!
Човек трябва да разширява кръгозора все пак!![]()
Явно няма да ме разбереш. Все тази дали ти вярвам или не, дори не си затормозвам съзнанието да се замисля да ти вярвам или не. Твои позиции, твой риск, твой профит.Не съм длъжна да ти давам обяснения, нали.
Но аз ти ги дадох. Защото бях с кучето навън - не знам дали изобщо си забелязал какво съм писала.
Покойният ми мъж не си е позволявал да ме разпитва с такова откровено недоверие, каквото си позволяваш ти.
В края на краищата, на мен ми е все тая вярваш ли ми или не.
По-подробни обяснения нямам намерение да ти давам, пък не съм и длъжна.
И едва ли не да ти се оправдавам, щото си решил да ми лепнеш някакви измислени от въображението ти "грехове".
Как ли пък не!
Случайно сме се засекли във форума, и пак така случайно ще се разминем, нали така.
Аз бях дотук.
Просто ти обясних, че на никой не си полезна така, най-малко на себе си.
No hard feelings
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Толкова движение, толкова сигнали, нито 1 да не вхана, да му...![]()
Виж сега, за мен е важно мнението на хората, на които държа.
Ти не си сред тях .
----------
Рейндж, tretipip.
Аз хванах само дългите, щото съм бичи настроена.
На късите им нямам доверие нещо.
А дано йената тръгне в два. То се е видяло, че няма да е сега.
Може и да удължи, ама нещо не го вижда, още. Що ли така си мисля![]()
Я се спрете малко. Виждам, че никой не таи лоши чувства, ама нещо не се разбирате.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Ще удължи, няма къде да ходи.
Кака ЕМА го натиска на 102.70, но ще я пробие.
А , добро утро и от менКато гледам Японците нищо не са направили - свикнах като стана сутрин и да има едни добри движения, а сега 9 свещи Н1 са като мъниста нанизани
![]()