Джуве, точно както ти казва Комарджито етя и жена ми е същата като тебе СчК , а тя завършила същата специалност понеже и майка ѝ същото учила същото,
принципно ти е достатъчно за много неща бакалавърската степен , но един ден евентуално ако искаш да се издигнеш нависоко в някоя компания ората искат магистърска степен, че и МБА отгоре на всичкото може да поискат, но последното е добре да го имаш, ако имаш мерак топ мениджър да бъдеш на нещо голямо. ако днес не изкараш магистратура, вероятността утре да се запишеш е малка, а вероятността един ден да съжаляваш, че не си я записал понеже ти е потрябвала клони към 25-30%..... ти какво, не ми казвай че като се запишеш и редовно на лекции ще ходишзнаем ги ние тези работи как стават с магистратурите - ходи гони колежките още 2 години и си свиркай...няма да съжаляваш.
Послушай го
През това време пак можеш да си играеш с бай-селл бутоните, но ще си подплатен с нещо реално, а не с някакви въображаеми очаквания![]()
точно това е една от причините да запиша магистратура, а междувременно ще си търгувамтя и жена ми е същата като тебе СчК , а тя завършила същата специалност понеже и майка ѝ същото учила,
принципно ти е достатъчно за много неща бакалавърската степен , но един ден евентуално ако искаш да се издигнеш нависоко в някоя компания ората искат магистърска степен, че и МБА отгоре на всичкото може да поискат, но последното е добре да го имаш, ако имаш мерак топ мениджър да бъдеш на нещо голямо. ако днес не изкараш магистратура, вероятността утре да се запишеш е малка, а вероятността един ден да съжаляваш, че не си я записал понеже ти е потрябвала клони към 25-30%..... ти какво, не ми казвай че като се запишеш и редовно на лекции ще ходишзнаем ги ние тези работи как стават с магистратурите - ходи гони колежките още 2 години и си свиркай...няма да съжаляваш.
![]()
иначе колежките не са за изпускане![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Бибко, недей подвежда чиляка така, че едно такова подскокоросване може да му се окаже много важен етап от живота
С такова нещо шега не бива, макар и да ти е непознат![]()
Вие момчета освен с форекс търговия с какво друго се занимавате ?
е ти ги законтри отвсякъде ...![]()
![]()
пишем във форума не виждаш ли
![]()
Интересно ми стана с какво се занимават, щом ме съветват да не се занимавам с форекс те явно го правят за забавление и не се занимават сериозно![]()
е не знам те ще си кажат момчетата ..кой с какво , по колко и така нататък както се казва
Тираджия![]()
Понеже сме по двама в камиона, докато единият кара, другият може да бъде във форума
----------
А ти какво разбираш под сериозно занимаване ?
Какво правиш ти, как ти е структуриран дневният план ?
Какво включва ?
Ще изчакаме да видим какво ще ни посъветват и какво ще кажат
----------
аз многократно съм казвал какво работяи как си изкарвам парите. В момента уча 2 езика по един час на ден,чета форекс около 4-5 часа и следя пазара
Под сериозно занимание разбирам да се занимаваш единствено и само с форекс търговия и с това да си изкарваш парите
аз се надявам един ден така да си изкарвам парите![]()