Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Absfresh (27-01-2014)
Колко интересна препирня, и то за някакви си вълни. Изринали сте си снега явно, стигнали сте до работното си място ?!? (аз реших да го направя пеша) и вече спорите ли спорите...Абе, .... чул -недочул .............И ти си една ''профи'' вълновичка ................Добре че е Крис Сворчак от Адмирата ..................![]()
. Докато му не излезат прогнозите , мълчиш , гризеш нокти и бла-бла-бла - тстваш за ''бонусче ''. Като си пусне прогнозата , ония , и ти бързаш да ръсиш акЪле
Вълните са за сърфистите, на лято. Пийте чай с повече мед и се пазете да не ви падне някой клон на главите.
Аз очаквах ретест, но то просто си тръгна...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Дрънкаш глупости от злобица.Абе, .... чул -недочул .............И ти си една ''профи'' вълновичка ................Добре че е Крис Сворчак от Адмирата ..................![]()
. Докато му не излезат прогнозите , мълчиш , гризеш нокти и бла-бла-бла - тстваш за ''бонусче ''. Като си пусне прогнозата , ония , и ти бързаш да ръсиш акЪле
За (Y) на корекцията го казах бая преди да му излязат анализите
И бая анализи на четвъртата вълна пуснах.
Ама ти откъде си събрал толкова самочувствие, дето ще ти се разбие скоро на пух и прах, това не ми е ясно.
Малии, пък тогава що огън и жупел ще хвърляш по мен...![]()
Ама няма какво да го гледаш него ...........Гледаш какво ''пророкува'' Ивето .............. и все едно си прегледал Сворчак ( кой го знае пъ тоя какъв е )![]()
----------
Бе , бОли мъ дедовия за тебе ....................Срещу МЕН да тичаш , не моа' мъ стигнеш ...............Дрънкаш глупости от злобица.
За (Y) на корекцията го казах бая преди да му излязат анализите
И бая анализи на четвъртата вълна пуснах.
Ама ти откъде си събрал толкова самочувствие, дето ще ти се разбие скоро на пух и прах, това не ми е ясно.
Малии, пък тогава що огън и жупел ще хвърляш по мен...![]()
Няма вълнии, няма мълнии, няма 1-2-3..., няма А-В-С, няма X-Y-Z. Трябва да се купува, щото да не ме изкара на минус. Всичко останало е СПАМ. Може да се говори само за покупки и на D-12 да му излезнат сметките. Всичко останало е безпредметно и безинтересно![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Добре де, ти имаш взаимоизключващи се позиции, че и гап си затворил.
Няма как да ти върви къс ДАУ и дълга долар/йена едновременно в момента.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
......... е това е...................... т'ребе да се работи.....и Фнимателнааа ...........
D-12 (27-01-2014)
нали са на МТ4 с десен бутон върху графиката и избираш запиши картинка на появилото се екранче избери една от опциите маркирай квадратчето да го публикува в МТ5 и дай готово ще ти отвори страницата с картинката и копираш втория линк след което тук въвъ форума
избираш вмъкни снимка и пействаш линка тва е
Нулев стоп на късата в долар/йена, не за друго, а да не ме разсейва. Има 22 точки дотам, би трябвало да издържи.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?