Не бе, Абс, снощи в 3 часа до 3:40 висях кат марсол и не ще. В 6 станах сутринта и същата история. Нито маркет ордер, нито отложен. На китайския няма проблем, но на Найките все едно и също. Пуснах един квесчън до админа, да видим какво ще се произнесе по въпроса![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Absfresh (27-01-2014)
Фючърса Nikkei 225 си работи, ти Индекс да не гледаш?
http://charts.mql5.com/3/699/jp225ma...trades-plc.png
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ами те на инстата индексите са пуснали ,но в работно време би следвало да може да се пускат ордери,освен ако са го спрели нещо,преди така беше дакса,само графика гледаш,но поръчки йок![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Зависи къде, някои брокери карат само на работното време на борсите.Фючърса Nikkei 225 си работи, ти Индекс да не гледаш?
http://charts.mql5.com/3/699/jp225ma...trades-plc.png
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Не е затворена борсата,
затворена е платформата на инстата.
Пусни си друга платформа, на която има Никей.
Изтегли си едно демо, аз гледам Trade.com
Спира за два часа нощем, това е всичко.
Аз не съм сигурен в късото нито в дългото,гледам какво показва графиката.Сега временно съм излязал от позиция .При всички положения обаче очаквам да падне под 100.Независимо от това дали ще върне пак до 105 преди това.Затова ще чакам с тупалката и отгоре и отдолу![]()
Е аз само на инстата ги човъркам индексите, щото сефте ги играя от тази година и още са в тестови вариант. Обаче Найкито е включено в инструмените за търговия на сайта им, не е изсветлено на платформата(демек, аджеба само котировка да гледам както на MICEX и RTSI) и би трябвало да е достъпно за всякакви ордери. Всичко друго си пускам без проблемАбе откачана работа тоз пазар
Сега ще видим, админа, когато успее човека да си изрине колата от сняг и изкърши леда от компотя, какво ще каже по този казус![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Absa,
може ли да те питам?
Щом си толкова сигурен в късото, защо му слагаш стоп?
Не се ли притесняваш, че ще ти го отнесе и ще тръгне в твоята посока?
...
И толкова плитък. 22 пипса.
Аз нямам притеснения, нямам и стоп.
.......................
А твоят скоро ще го отнесе...
То пък за какво ти е тоя НИкей ,работи по няколко часа през нощта,никакъв анализ неможе да му се направиЕ аз само на инстата ги човъркам индексите, щото сефте ги играя от тази година и още са в тестови вариант. Обаче Найкито е включено в инструмените за търговия на сайта им, не е изсветлено на платформата(демек, аджеба само котировка да гледам както на MICEX и RTSI) и би трябвало да е достъпно за всякакви ордери. Всичко друго си пускам без проблемАбе откачана работа тоз пазар