Някога имаше. Но на последък, не съм срещал такива брокери.е то май има борси и платформи които работят някой беше писал преди
.................................................. ............................................![]()
Някога имаше. Но на последък, не съм срещал такива брокери.е то май има борси и платформи които работят някой беше писал преди
.................................................. ............................................![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Infesta, всички мощни финансови институции имат дежурни отдели,Аз Ич не харесвам да търгувам чрез стоп поръчка и да си лягам - със сигурност ми го е отнеслоНяма случай да съм оставил сделка за през нощта със стоп и да не е отнесен сутринта - за това сделките плътно под надзор
----------
Едно питане малко аматьорската - защо се образува ГАП при положение че борсите и платформите не работят и не може да се поставят отложени ордери - та как се изчислява какъв ще е ГАП-а и на къде
които работят дори тогава, когато за обикновените трейдъри като теб и мен пазарът е затворен.
И тези финансови отдели хич не си поплюват, работят си и си правят сделки, търгувайки помежду си,
с огромни обеми.
Затова и се получават гаповете, които ние виждаме като свършен факт.
Впрочем ти вече знаеш , предполагам, че тук:
http://forex.tradingcharts.com/chart...er=5m&sub=Save
може да наблюдаваш техните сделки, но нямаш начин да реагираш, ако тръгнат срещу теб, можеш само да скърцаш със зъби...
А размерът на гапа и накъде ще бъде няма никакъв начин да бъде изчислен.
Така че имай си едно наум, когато оставяш сделки да нощуват през уикендите.![]()
Последна редакция от ivaceda : 26-01-2014 на 14:21
infesta (26-01-2014)
Да бе и аз си спомням,можеше да се пускат поръчки през почивните дни,само дето цената реално не мърдаше,ами само спреда шаваше![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Този сайт го знам и доста често го посещавам през почивните дниInfesta, всички мощни финансови институции имат дежурни отдели,
които работят дори тогава, когато за обикновените трейдъри като теб и мен пазарът е затворен.
И тези финансови отдели хич не си поpлюват, работят си и си правят сделки, търгувайки помежду си,
с огромни обеми.
Затова и се получават гаповете, които ние виждаме като свършен факт.
Впрочем ти вече знаеш , предполагам, че тук:
http://forex.tradingcharts.com/chart...er=5m&sub=Save
може да наблюдаваш техните сделки, но нямаш начин да реагираш, ако тръгнат срещу теб, можеш само да скърцаш със зъби...
А размерът на гапа и накъде ще бъде няма никакъв начин да бъде изчислен.
Така че имай си едно наум, когато оставяш сделки да нощуват през уикендите.Е добре де, как търгуват като няма борса или има някаква "черна" борса по между им , абе когато решат да винаги може да прецакат нещата на редовия трейдър
![]()
Как да няма борса?
Борса има, финансовите пазари изобщо не спят.
Ти сам знаеш, че брокерите, доставчици на платформи за обикновените трейдъри,
сами си решават кога да отварят и затварят пазара
и никой не може да им наложи работно време.
А големите финансови институции са свързани помежду си с мрежа,
независима от доставчиците на платформи.
И това въобще не е "черна борса",
те се ползват с права, каквито ние с теб нямаме и никога няма да имаме..
Те такива ти ми работи...
infesta (26-01-2014), Bloody Ivo (26-01-2014)
Дам...Харесва ли ти новото ми никчеДобро утро маниациАбе Луд ти ли си бре, добре че си оставил бичето че да те позная след както си се прекръстил
И аз дебна за дълги вече, но докато на излезе нещо читаво ще е по-добре за сметката ми да чакам
Каквито и да са смените ти , нали пазара ще е отворен по 24 ч. на ден, не вярвам да не намираш време да мяташ по едно око та дори и през ден
Абе да ви питам гледам, че за много постове не ми е признато бонусчето от 30 стинки, на какво се дължи това?
На много спам приятелю, скрипта го е преценил за спам и не е платил - а как е решил че останалите са по темата не мие ясноСамо не разбрах защо си кървавия Иво, да не си ММА-боец ?
е как го установи това че за много не са ти платили и колко са според теб
а иначе ника си го бива по е вървежен от първия![]()
Как да няма борса бре пич? Има много ясно. Има особено такива седлки къдетомда тинсе завърти главата. Всеки гап на даден индекс е съответна сделка. Колкото по голям толкова по голяма сделка.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
ОК, простете невежеството ми - мислех че щом Азия, Европа, Сащ, Сидни не работят няма сделкиРаботното време на всички борси е понеделник-петък
https://www.instaforex.com/bg/clocks.php
http://gm-forex.com/forex.php