А аз да попитам, Дизелът, тоз световен модератор, дали не се обади, как е затворил дългата на върхъ
и отворил двойна къса и вече да вика Давай Доларе)
)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тези дреболии не го вълнуват сега, защото е наел шаман и в момента правят вуду магия за получаване на поста МОДЕРАТОР![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
КинО (24-01-2014)
http://www.youtube.com/watch?v=aSn1g-6h1OQ
Професионалистите така правели![]()
ПРАСЬО ко ми се МАЗНИШ!!!!
Питам те съвсем културно нещо,
а ти ми се КИКЕРЧИШ кат МАЛОУМНО ЖИУОТНО!!!!
Няма никва полза от тебе тука!!!
Айде еее гъцццц гъццццц да са мащаш!!!
Айде към темата фън-МЪН!!!!!![]()
Вчера някой го пуснаЖесток съвет
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Oleg (24-01-2014)
Ба ти защо имаш такваз объркана ценностна ситема вааааПоздравяваме те - мазним се , предупреждаваме те - кикерчим се
.........
Теб май не са те гушкали много кат бебе![]()
Oleg (24-01-2014)