Фицкаа, задържаха ме на грйницата, исках да бягам за светла Русия, пък ни Интерпол ми прати!
Какво плавиш слънчице без мен?
Олег, стана ли модератор вече?
Доста изпуснах днес!
Фицкаа, задържаха ме на грйницата, исках да бягам за светла Русия, пък ни Интерпол ми прати!
Какво плавиш слънчице без мен?
Олег, стана ли модератор вече?
Доста изпуснах днес!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Fafa (23-01-2014), Emil Enchev (23-01-2014)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
................... ............................. ..................................... ............................
ТИ НЯМАШ СЪРЦЕ ........................................
Аз плаках и плаках и плаках .............. и сега съм обезводнен
Трябва да пия мляко .... ти имаш ли![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
фицката (23-01-2014), GGBG (23-01-2014), JaY_Z (23-01-2014), Emil Enchev (23-01-2014)
Аз чак сега загрях що ни пъдиш. Там да не би да няма бонус?
Нали съзнаваш, че ти за 2 месеца повече време от мене (година и малко) имаш 3 пъти повече натрупан бонус от мене?
Не спам, ами не знам какво си сътворил.
Та да ми четеш морал, някак няма да стане, по-лесно ще ми е да се преместя в свободната дискусия в някой друг форум.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
фицката (23-01-2014), Oleg (23-01-2014), GGBG (23-01-2014), JaY_Z (23-01-2014), Emil Enchev (23-01-2014)
фицката (23-01-2014)
Нали знаеш, че те обичам!................... ............................. ..................................... ............................
ТИ НЯМАШ СЪРЦЕ ........................................
Аз плаках и плаках и плаках .............. и сега съм обезводнен
Трябва да пия мляко .... ти имаш ли
Защо плачеш?
Нямам..........а имам в хладилника и прясно и кисело и плодово! Какво предпочиташ?![]()
фицката (23-01-2014)