Става въпрос за един грид, който има само лимити. А Инстата нали понякога правят проблем за лимит изпълнен в гап.![]()
Става въпрос за един грид, който има само лимити. А Инстата нали понякога правят проблем за лимит изпълнен в гап.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е за какво са тогава всичките приказки, като реално няма да има никакви действия ?
Просто си лафим с Фицката.
Да си ме чул да си купувам яхта? И 1 милиард да имам пак няма си купя, нищо , че и тескере за капитан до 40 бртона имам.
Да си ме чул да се занимавам със земеделие? Че аз едни дръвчета насадих, дето само раздавах нареждания и после ме боля кръста 1 седмица.
А за политика, трябва да стана много голям и независим за да си го позволя, а тогава вероятно акъла ще ми е другаде.
Лафа да върви, времето да минава.
----------
ОЛЕГ, ти да не си станал вече модератор и да пъшкаш по непосилността на битието?![]()
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Не съм
Гладен съм и преди малко си сложих картофи да си направя пюре
А като съм гладен, предпочитам да чета за реални неща имащи логика.....през останалото време също
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Те и модераторите, са така. Ако са гладни и четат нещо, което да не им харесва, го трият.![]()
Oleg (23-01-2014)