Фафленцеееееее де сипрекаляваш с таз криеница вече
![]()
Фафленцеееееее де сипрекаляваш с таз криеница вече
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Фицка, какво ти е мнението за тези села в Испания, които се продават целите, защото собственика е фалирал.
Там със замъче, църква и квото се сетиш. Има някои бритално ниски цени.
Кое се явява основен проблем при една такава инвестиция? Водата?
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
I trade with an ICMarkets ECN account
Absfresh (23-01-2014)
Абса, наглеждаш ли си банкомата? Тези дни май пак ще трябва да го зареждаш.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
сега въпросът е за какво ти е цяло такова селопредпочитам замъка
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Един познат ми разказва някъде около Барселона, на 60-70 км.
Даже и снимки ми показа снощи, замък, църква, площад, малка крепостна стена, не знам си колко декара обработваеми площи и 0 население.
Единственото изискване било, понеже замъка туристическа забележителност, не можеш да го бутнеш.
И няма никакъв интерес и от 1м цената била на 40% и се пазарял сега за надолу.
----------
Той сам се наглежда , а швейцарците го зареждат, аз само разтоварвам. Имам чакащи сложени, въпрос на време.
Как сте агънца???
Skp (23-01-2014)
500 хектара е това селце за което говориш и мисля, че е първата снимкаЕдин познат ми разказва някъде около Барселона, на 60-70 км.
Даже и снимки ми показа снощи, замък, църква, площад, малка крепостна стена, не знам си колко декара обработваеми площи и 0 население.
Единственото изискване било, понеже замъка туристическа забележителност, не можеш да го бутнеш.
И няма никакъв интерес и от 1м цената била на 40% и се пазарял сега за надолу.
----------
Той сам се наглежда , а швейцарците го зареждат, аз само разтоварвам. Имам чакащи сложени, въпрос на време.![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Някой мераклия, който му се занимава със селско стопанство може с тия лоши ипотеки да си купи страхотно местенце.
Само като се замисля, че на Камбаните до София , черепа си разпродава комплекса на 1200 евро квадрата и няма къща под 600к евро и май бих си купил замък.
Как сте агънца???