Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Редеее.....добре ли си ?
Цял ден пишеш на чужди езици!
Какво става? Клавиатурата да не е забила.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Мдаааааааа...щото зарад него зеха стопа на Абсата и сега ше му мъстимпълен, чи къ
Таз седмица е много крива при мене
Да ви поздравя и специално да обърнете внимание от 3:17
http://www.youtube.com/watch?v=XAMDuFQXg0k
Усетихте ли, че пак се върнахме в РЕДовата тема![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Разказваме си истории какви познати имаме
Оказа се, че с фицката имам общи братовчеди от семейство Рокфелер....или Тръмп
Фафле, ти такава модна, веднъж ми се стори че леля Донатела говореше с една мацка с твоето описание, ти ли беше ? Миналото лято, август началото някъде![]()
ахахаха трябва е да ми удари стопа на +1,обаче има някакъв гап и го е пропуснало![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ko МИсе перчиш ба КООО???
С ТЕЗ каруцарски лафове от хайван-пазара на циганската махала............
ВЛИЗАИ.......ДЕРЕ ПОЗИЦИ.......СЪС СТОПОВЕ НА БАИР.........![]()
Аз , да да, аз бях и Роберто много го тача....Разказваме си истории какви познати имаме
Оказа се, че с фицката имам общи братовчеди от семейство Рокфелер....или Тръмп
Фафле, ти такава модна, веднъж ми се стори че леля Донатела говореше с една мацка с твоето описание, ти ли беше ? Миналото лято, август началото някъде
И Елизабета Франчи!
Oleg (22-01-2014)