Е браво plovcity аз бях с трицифрена ама след вчерашния черен и отвратителен за мен ден останах с двуцифрена, днес успях да върна 5 долара, но влизах с малки суми
Е браво plovcity аз бях с трицифрена ама след вчерашния черен и отвратителен за мен ден останах с двуцифрена, днес успях да върна 5 долара, но влизах с малки суми
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ясно , аз джиткам с к и тегля рядко .
джиткам на 4h и дневна не си играя за 20 семки и новини .![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
браво на теб, но като се замисля...... джиткаш с К и рядко теглиш, значи за няколко седмици трябва да си на 10к , за месец на 100к ........ но щом все още си на к , май наистина чоплиш семки
Добро утро и от мен момчета май и днес е веме за окъсяване пак съм изтървал някви си 40/50 пипса ама карай
В дебнеща позиция
Успех на всички
Семки не точно , тегля веднъж в месеца , но търгувам с малки обеми свеждам риска на минимум от там и печалбата .
за мен тази седмица ще приключи 0:0
в сряда затрих печалбите от понеделник и вторник, в четвъртък хаос, нито печалба, нито загуба, днес трябва да излизам и никаква търговия няма да мога да врътна
е, пуснал съм една мижава къса с минимален обем, но накъдето и да тръгне, няма да ми промени осезателно акаунта
но ето как виждам аз нещата:
Uploaded with ImageShack.us
Последна редакция от plovcity : 29-07-2011 на 09:57
Айде една къса с малък обем от 1.4287 със стоп на 4310
Май тръгна в мойта посока![]()
Последна редакция от Pesho : 29-07-2011 на 11:36
на мен пък ми бяха спряли тока и за съжаление сега видях че не ми е хванало отложената поръчка sell от 1.4410 (за 11п)
Edit:
а що се отнася до сумите миналият четвъртък бях с четирицифрена но се върнах на трицифрена когато се качи както бях на печалба поради липса на стопове затворих на кофти загуба
иначе играя с приличен обем но вече със стопове и влизам като вида някой сигнал не играя постоянно всеки ден че така се почват със загубите (голяма грешка правят хората които постоянно отварят и затварят!)
човек трябва да си изгради система на игра и да си е спазва всеки път няма да му стават схемите това е ясно но тръгне ли да си нарушава изградените от него печеливши моетоди тръгват и заубите!
Човек трябва винаги да се учи независимо да ли печели или губи !
Последна редакция от Joro : 29-07-2011 на 13:45
Това с тока е ужасно аз в сряда нямах интернет точно когата почна кросът надоло, трябва да предложа на брокера да направи някаква мобилна версия
Иначе късата от 4282 си я затворих на 4248
за днес май толкова Успех ви желая и приятен Уикенд![]()
влезнах и аз сега с доволен обем buy от 1.4271 стоп 1.4218
нещата ги виждам така пробие ли 1.4430 отива на 1.4530 и при негов пробив спокойно до 1.4700
и отложена поръчка buy от 1.4300 със същият стоп
Успех на всички !
Последна редакция от Joro : 29-07-2011 на 15:09