Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
GGBG (18-01-2014)
По идея на няколко съфорумци отворих специална тема.
Идеята ни е да отидем на гости на нашия съфорумец Bibco !
Ще организираме състезание, крайната цел на което е всеки претендент за победител да заработи чрез Форекс търговия минимум 2500$, които ще са му необходими за закупуване на самолетен билет, виза и минимум джобни пари.
Ако някой сериозно иска да участва в такъв конкурс:
1. - Определяме стартова дата, на която да се постнат във форума /в тази тема/стейтмънти на акаунтите на заявилите участие колеги - със стартови суми - ние решаваме колко да са тези пари, но трябва да са еднакви за всички.
2. -След това определяме крайна дата - също съобразена с нашите мнения и виждания за начина ни на работа с Форекс и доходност от нея. На тази дата всички участвали отново постват стейтмънтите от сметките си тук и първите 3-ма, които са достигнали сумата минимум 2500 щатски долара стават победители.
3. -След това победителите пращат на Bibco по електронната поща сканирани необходимите документи за покана за туристическа виза - той им прави поканите и им ги изпраща, те пък от своя страна си правят визите в Канадското консулство в София, после си купуват билети и заедно заминават в Канада - за срока на пребиваване там допълнително с победилите Bibco ще се договори.
Който желае да участва – и има допълнения или мнения относно размера на стартовите суми и сроковете на състезанието – моля да го заяви в тази тема!
Успех!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Много прашясала гледам темата ....., .... айде, .... аз съм на чек ин-а, ... с червеното яке ..........
![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Айде Алековци к'во правим с конкурса.................................................. .................................................. .................................................. ......................................
Охоо, тази тема не бях я виждал. Големи конкурси се образуват, айде успех на участниците, ако има такива.
................................ Е поне бяха длъжни да пробват, ко мине - мине, ко не - здраве, обратно в казаня ........
Ма Бибко и той лош, много резко ги делна .............![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Как ще съм ги делнъл бре!?
Аз предложих в началото именно това, което сега Juve-то по мои инструкции пренаписа в началото на темата.
Но на него и на някои други мераклии им се привидяха free all inclusive екскурзии и нещата се преиначиха в последствие и от там тръгна мълвата, че безплатната баница се задава
Не съм лош аз, щото ако се организирате да си спретнете този конкурс - аз от своя страна ще направя всичко, за което съм поел ангажимент.
Само че не виждам мераклии - май тези дето си пишат тук из подобни теми, май само демо трейдинг знаят, щом не им стиска да се хванат да изкарат чрез реална търговия едни пикливи 2500 долара, за да дойдат да видят хубавата ми страна...
Emil Enchev (20-01-2014)
Ееее Бибко, недей така де - не е ли България твоята родина, това че си там по-малко българин ли те правиза да дойдат да видят хубавата ми страна.................................................... ............................
infesta (20-01-2014), INedelchev (20-01-2014)