такава стратегия е добре ... в едната посока само с бонус сметка ... тръгне ли в посоката почва тегленето .....
![]()
такава стратегия е добре ... в едната посока само с бонус сметка ... тръгне ли в посоката почва тегленето .....
![]()
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Това е защото никога не съм виждал основателни причина златото да падне толкова много.
През изминалата година занулих няколко сметки в следствие на тази моя грешкано през настоящата очаквам да наваксам с бързи темпове!!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Гледайи преценявай, да ме ти се повтарят грешките от миналата година. Не е добре тъкмо да изкараш ипосле да Занулиш.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Ти не виждаше причина пък то си падаше, както и Мамута, ако си го спомняш - беше толкова убеден, че няма как да падне под 1350. Дай да сме малко повече реалисти и по-малко да хвърчим в облаците и да робуваме на идеологии.
Сега обаче наистина златото е на кръстопът след като не можа да пробие 1180 (направи двойно дъно) - има шансове доста да покачи, да влезе в някакъв широк рейндж, ако пробие 1266 има шансове да отиде до 1300 (ако 1280 не го спре), въобще доста нагоре...
----------
Мойта идеология пък за щастие или нещастие е златото малко или много да се доближи до нивата от преди кризата... who knows... което значи спад до към 1080 - в дългосорчна перспектива, разбира се.Дали и колко нагоре ни чака преди това предстои да видим. Все пак всеки явно си има някакви нагласи. Ако знаехме 100% какво ще се случи досега да сме станали милионери от форекс
----------
Да добавя - и аз не виждам никаква основателна причина индексите Dow Jones и DAX-а да поскъпнат до толкова, но ето че поскъпват. Толкова че чак се питам още ли има идиоти, които да ги купуват на тия цениТака че нищо не е невъзможно, може пък и златото по някаква непонятна за мен причина да стигне 2-3 000 $ за тройунция по същия начин както на теб ти беше непонятен досегашния спад
----------
А такааа.... я сега да видим, оказва се че сме стигнали нещо като важна седмична съпротива- би трябвало да има малко (или много) надолу тукАз да си "изплача" мнението" след като всички тук са онемели, да си компенсирам двата дена мълчание
Е, може и да има съвсем мъничко нагоре още до към 1265....
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 20-01-2014 на 01:29
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Абе че има надолу има,Ама гледам тука пак един развят байряк. Тай че за сега аз сам за нагоре поне още малко. А за съпротивата на седмична ние от бая време май я подпираме,ама за следващото знаменце ако реши да го сложи ще качи до 1270 сигурно че и отгоре
----------
Здравейте, тя тая седмична съпротива от бая време се едни я напъваме. И има надолу ама гледам че флаг има според мен ако реши да сложи още един нищо чудно да стигне 1270 че и малко отгоре.после ще видим
Aз пък като гледам "новините" за USD тая седмица... май няма нужда от обяснения, погледнете ги и вие и ще ви стане ясно що за рейндж ни чака. Чак в четвъртък може да има някакво раздвижване.
За сметка на това следващата седмица се очертава много интересна.![]()
Ели, аз очаквам пробив на триъгълника на 1264 и продължаване нагоре през следващите две седмици поради простата причина, че китайската нова година наближава - 31,01.. все пак това движение нагоре е ограничено от срещата на ФЕС - 29,01
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."